FUTBOL
Giriş Tarihi : 20-01-2024 12:44

SEYDİKEMERSPOR FUTBOL AKADEMİSİ ANTRENMANLARA BAŞLADI

SEYDİKEMERSPOR FUTBOL AKADEMİSİ ANTRENMANLARA BAŞLADI

Seydikemerspor Kulübü tarafından açılan Futbol Akademi’ye kayıt olan öğrenciler, geleceğin futbolcuları olabilmek için antrenmanlara başladı.
Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli himayelerinde açılan Futbol Akademisi 6 Ocak Cumartesi günü itibariyle kayıtlara başladı. 10-14 yaş grupları için açılan kursa yoğun talep oldu. Kursa kayıt yapan çocuklar geleceğin profesyonel futbolcusu olmak için antrenmanlarına başladı.  Mehmet Günay Stadında başlayan futbol akademisine katılan futbolcu adayları Seydikemerspor Teknik Direktörü Osman Yüksel eşliğinde antrenmanlarını yapıyor. Öte yandan kursa kayıtların devam ettiği bilgisi verildi.
Futbol Akademisine kayıt olan öğrenciler ve aileleri Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulüp Başkanı B. Önder Akdenizli’ye teşekkür ettiler.
Seydikemer’in tek futbol takımı Seydikemerspor’un alt yapısını güçlendirmek istediklerini ifade eden Başkan Akdenizli; “Seydikemer’imizi spor alanında geliştirmek istiyoruz. İlçemizde yaşayan çocuklarımızı, gençlerimizi ilçemizin önemli bir değeri olan Seydikemerspor’a sahip çıkmalarını istiyoruz. Bunun için hem Seydikemerspor’umuzun alt yapısını güçlendirmek hem de takımımıza sahip çıkmak amacıyla futbol akademisi açtık. Yoğun ilgi olduğunu görüyoruz. İlgi gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

AdminAdmin