MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLA

DATÇA DEPREMZEDE MİSAFİRLERİ İÇİN SEFERBER OLDU...

DATÇA DEPREMZEDE MİSAFİRLERİ  İÇİN SEFERBER OLDU...
Paylaş:

 



AK Parti Muğla Milletvekili Yelda Erol Gökcan, Datça ilçesinde incelemelerde ve ziyaretlerde bulundu.
Milletvekili Gökcan, AK Parti Datça İlçe Başkanı Fatih Keleş ve Kadın Kolları Başkanı Aslı Kaya ilçeye gelen depremzede vatandaşlar için adeta seferber olmuş durumda olduğunu söyledi
Depremzedeler için vatandaşların gönderdiği yardımların İlçe Gençlik Merkezinde gönüllüler tarafından tasnif edilerek, ilçeye gelen depremzede vatandaşlara ulaştırıldığını belirten Gökcan, şunları kaydetti:
"Kayıt için oluşturulan Merkeze, Elbistan'dan gelen depremzede kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Datçalı hemşerilerimiz depremzede kardeşlerimize ulaştırılmak üzere yeni kıyafetler ve gıda maddeleri bağışlıyorlar. Depremzede kardeşlerimiz için seferber olan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyoruz."
Milletvekili Gökcan, daha sonra beraberinde AK Parti Datça İlçe Başkanı Fatih Keleş ve Kadın Kolları Başkanı Aslı Kaya ile Datça Kaymakamı Mesut Çoban'ı ziyaret etti.
Ziyarette, Gökcan Kaymakam Çoban'dan ilçeye gelen depremzedelerve yapılan yardım çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Haberin Videosu

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MUĞLA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.