MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
FETHİYE

ÇYDD FETHİYE’DE YARDIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Kahramanmaraş ve Hatay’da yaşanan ve 10 ilimizde yıkıma sebep olan deprem felaketinin yaraları sarılmaya devam ediyor. Deprem felaketi yaşayan vatandaşlar için yardım faaliyetlerini sürdüren Çağdaş Yaşamı destekleme Derneği Fethiye şubesi ilçemize gelen depremzedelere yardım malzemesi temin etmekteler.

ÇYDD FETHİYE’DE YARDIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Paylaş:

ÇYDD Fethiye şubesi üyeleri ilçemizde kalan depremzede aileler için ihtiyaç malzemeleri hazırlamaktalar. Yardım kampanyasının devam ettiğini belirten ÇYDD Fethiye şubesi başkanı Canan İzmirli “Üzüntülüyüz, depremler nedeniyle bir çok vatandaşımız hayatını kaybetti. Tarihi bir felaket yaşadık. Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği tüm şubeleri, üyeleri, gönüllüleri ve destekçileriyle birlikte depremzede vatandaşlarımıza yardım yapan örnek bir sivil toplum kuruluşudur. Depremzede öğrencilerimize sahip çıkıyoruz. ÇYDD Fethiye şubesi olarak üyeleri ve hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile yardım malzemelerini depremzedelere ulaştırıyoruz ve bir yandan da depremzedelere verilmek üzere yardım malzemelerini hazırlıyoruz. Yaralarımızı hep birlikte sarmaya kararlıyız. Deprem felaketi karşısında çözümün parçası olmak için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

FETHİYE Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.