SİYASET
Giriş Tarihi : 12-09-2022 16:07

Cura, “12 Eylül 1980 Türk milletinin kara günüdür”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, 12 Eylül 1980 darbesi ile ilgili bir açıklamada bulundu.

Cura, “12 Eylül 1980 Türk milletinin kara günüdür”

 

 

 

12.0pt">Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, 12 Eylül 1980 darbesi ile ilgili bir açıklamada bulundu.

 

İlçe Başkanı Cura yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“12 Eylül 1980… Sağ-sol diye adlandırılan, özünde Türk milletini halklara bölmek isteyen Çin ve Rus menşeili; komünizm patentli fikirlerle donatılmış üniversite gençliği ile Türk milletinin varlık mücadelesini veren, Türk İslam davasının Alperenleri… Ne Amerika, ne Rusya, ne de Çin diyen bağımsız; hür Türk dünyası, Turan davası, Kızıl Elma hedeflerine ulaşma noktasında bu duygu, bu düşünceleri Ülkücü fikriyatta hayata geçiren, Ülkücülerin üniversitelerimizdeki mücadelelerinde varılan son nokta… Askeri cuntanın devlet yönetimine el koymasıdır. Binlerce Ülkücü kardeşimiz liderimiz Başbuğumuz Alparslan Türkeş beyle (Rahmetle anıyorum) cezaevlerine atılmış, Mamak zindanlarında akıl almaz işkencelere maruz kalmışlardır. İdam sehpasına gönderilen şehitlerimiz vardır. Gazilerimiz vardır...

12 Eylül 1980 Türk milletinin kara günüdür...

 

ABD’nin bizim çocuklar dediği Kenan Evren ve cunta heyeti Türk milletinin ruhları satılmış kişiliksiz insanlarıdır. Aynı darbe olayı ABD’nin yancıları tarafından 15 Temmuz’da denenmiş; MHP Genel Başkanı ve Ülkücü Hareketimizin Lideri Sayın Devlet Bahçeli beyimizle ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan beyin Türk milletiyle bütünleşerek verdikleri mücadele neticesinde başarısız olmuşlardır. Türk milleti artık ayaktadır. Türkiye eski Türkiye değildir. Turan devletleri ayaktadır. Türk Devletler Teşkilatı kurulmuştur. Dilde birlik noktasında alfabede adımlar atılmış, Latin alfabesine geçilme kararları alınmıştır. Türkiye’mizdeki kalkınma gelişme hareketleri ABD ve Batı’yı korkutmaktadır. ABD ve Batı’nın maşaları, içimizdeki hainler faaliyetlerine devam etmekte her daim devam edeceklerdir... Onun içindir ki Türk milleti birliğini beraberliğini her zaman korumalıdır. Türk milleti kara Eylüllere ve 15 Temmuzlara son vermiştir. Ne Mutlu Türküm diyenlere…”

AdminAdmin