MİLAS
Giriş Tarihi : 08-10-2023 14:16

Cumhuriyet Uçağı Milas-Bodrum Havalimanına İndi

Cumhuriyet Uçağı Milas-Bodrum Havalimanına İndi

Cumhuriyet Uçağı Milas-Bodrum Havalimanına İndi

Pegasus Hava Yolları, Cumhuriyet'in 100. yılına özel olarak tasarladığı 100. uçağını Cumhuriyet Milas - Bodrum Havalimanına başarılı bir şekilde indi.

Pegasus CEO'su Güliz Öztürk, bu özel anı şu sözlerle ifade etti: "18 yıl önce “Uçmak herkesin hakkı” diyerek yola çıkan Pegasus Hava Yolları, Cumhuriyet'in 100. yılında göklere taşıyacağı 100. uçağı Cumhuriyet'i göklerde görmenin gururunu yaşıyoruz." dedi.

Pegasus Hava Yolları’nın Cumhuriyet’in 100. yılında filosuna kattığı “Cumhuriyet” uçağı kuyruğunda Mustafa Kemal Atatürk’ün silüeti ve imzası yer alan Airbus A321neo tipi uçak, Cumhuriyet’in 100. yılına özel olarak tasarlandı ve 30 Eylül’de Pegasus Hava Filosuna teslim edildi.

Pegasus CEO'su Güliz Öztürk, 'Filomuza kattığımız yeni A321neo tipi uçağımız 'Cumhuriyet' ile birlikte 100 uçak eşiğini aşıyoruz.

Avrupa'nın yanı sıra Orta Doğu, Afrika, Kafkaslar ve Türkiye'nin kuzeyinden doğusuna, güneyinden batısına yayılmış geniş bir yurt dışı uçuş ağıyla yolumuzda sağlam adımlarla ilerliyoruz. Yenilikçi, akılcı, ilkeli ve sorumlu yaklaşımımızla, uygun ücretler sunarken seyahati kolaylaştıran, sektör genelinde öncü bir düşük maliyetli hava yolu olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.' ifadelerini kullandı.

AdminAdmin