MUĞLA
Giriş Tarihi : 30-10-2022 17:40

Cumhuriyet Bayramı Muğla’da Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı Muğla’da Coşkuyla Kutlandı

Cumhuriyet Bayramı Muğla’da Coşkuyla Kutlandı

Binlerce yıllık şanlı tarihin en önemli dönüm noktası olan, dirilişin sembolü Cumhuriyetin kuruluşunun 99. Yılı Muğla’da büyük bir coşkuyla kutlandı.
28 Ekim’de Atatürk Anıtına çelenklerin sunulmasıyla başlayan Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri 29 Ekim’de Muğla Valisi Orhan Tavlı’nın Valilik Makamında tebrikleri kabulü ile devam etti.
Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni Menteşe Atatürk Stadyumunda İl protokolü, okullar, askeri birlikler, resmi ve özel kuruluş temsilcileri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.
Törende Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün halkın ve törene katılanların bayramını kutladı. Ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. 
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Muğla Valisi Orhan Tavlı tarafından yapıldı.
Öğrencilerin okuduğu şiirler ve folklor gösterileri Tekvando ve Boks gösterileri ile devam eden Cumhuriyet Bayramı kutlama programı Muğla Jandarma Komando Tabur Komutanlığı tarafından yapılan gösteri ile devam etti.
Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni tören geçişi ile sona erdi.

AdminAdmin