SPOR
Giriş Tarihi : 01-09-2023 14:57   Güncelleme : 01-09-2023 15:53

CİMNASTİK ZAFER PARKURU

CİMNASTİK ZAFER PARKURU

CİMNASTİK ZAFER PARKURU

Muğla Cimnastik Kulübü tarafından milli bayramlar onuruna düzenlenen geleneksel cimnastik yarışmaları 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla da yoğun katılımla icra edildi.

 

 

100’ü aşkın sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen “Zafer Parkuru” renkli görüntülere sahne oldu. Küçük yaştaki sporcuların katıldığı ve eğlenceli parkurları içinde barındıran yarışma heyecan dolu geçti.

 

Ailelerin heyecanları yarışmaya yansırken, parkurun ardından yarışmaya katılan sporculara Muğla Cimnastik Kulübü Yönetimi kurulu tarafından madalyaları taktim edildi.

 

Muğla’nın lokomotif kulüplerinden olan Muğla Cimnastik Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Mertcan Güngör verdiği demeçte “Cumhuriyetimizin 100. Yılına girerken sporcularımızın milli bayramlara bakışını güçlendirmek ve bu şuuru erken yaşta sahiplenmeleri için düzenlediğimiz etkinliklerle hep daha iyiyi hedefliyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan velilerimiz ve sporcularımız başta olmak üzere bize bu etkinliğin icrasında öncülük yapan Valimiz Sayın İdris Akbıyık, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Kazım Açıkbaş ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nin kapılarını açan Rektörümüz Sayın Turhan Kaçar’a şükranlarımızı sunuyor, bu vesile ile de tüm milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramını tebrik ediyoruz.” dedi.

 

DenizDeniz