SİYASET
Giriş Tarihi : 02-12-2023 14:41

CHP'nin Birlik Beraberlik Yemeğine Yoğun Katılım

CHP'nin Birlik Beraberlik Yemeğine Yoğun Katılım

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Fethiye İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen, Cumhuriyetimizin 100. yılına özel birlik ve dayanışma yemeğine yoğun katılım oldu.
Gecede yapılan konuşmalarda yerel seçimler öncesinde beraberlik mesajları verildi. 
Ays Garden Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa CHP Muğla İl Başkanı, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, örgüt yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. Muğla genelinden davetlilerin yer aldığı yemekte, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler öncesinde birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Açılış konuşmasını yapan CHP Fethiye İlçe Başkanı Mustafa Koyuncu, “CHP’nin her kademesinde görev almış isimler burada. Bu birlikteliği bize yaşattığınız için hepinize teşekkür ederim. Yerel seçimler öncesinde bu birlikteliği sağlamamız gerekiyordu” dedi. 

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca konuşmasında, “Son dönemlerde partimizde bir değişim yaşanıyor. Partimiz adına yıllarca mücadele veren geçmiş dönem genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni seçilen genel başkanımız Sayın Özgür Özel’i de çıktığı bu yolda yalnız bırakmayacağız. Hep birlikte çalışarak, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını en üst seviyelere çıkarmak için çalışacağız. Asla kırgınlık olmadan, partimiz ilkeleri doğrultusunda bizler hareket etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Remzi Kazmaz, “Genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in göreve seçilmesinin ardından, ülke genelinde güzel bir hava yakaladık. Yerel seçimler ülkemizin kaderini belirleyecek, çok önemli bir virajdır. Genel seçimlerde alınacak zaferlerin de en belirleyici kavşağı olacağını düşünüyorum. Bu nedenle gönül arkadaşlarımız, aday adaylığı için başvuru yapmaktadırlar. Adaylar ile örgütlerinin etrafında toplanarak, işbirliği içinde çalışmak bizlerin temel felsefemiz ve ilkemiz olmalıdır” şeklinde konuştu. 
Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, “Yerel seçimlerde aday olmayacağımı açıklamamın ardından adeta haftanın olayı oldum. Ben bu kararı 7-8 ay önce aldım. Önceden açıklayamazdım. Huzursuzluğa ve farklı davranışlar ortaya çıkardı. Bunun için en önemli zamanı seçtiğimi düşünüyorum. Aday adayı olacak arkadaşlarımın önünü açmak adına bu zamanı bekledim. Kimseye küskünlüğüm ve kızgınlığım yok. Başta büyükşehir belediyesi olmak üzere Muğla’daki belediye başkanlığı sayımızı arttırmayı hedefliyoruz. Bunun için aday kimse, onun arkasında dizilmemiz gerekiyor. Mücadelemizi kendimizle değil, karşı partiler ile yapıp büyük bir başarıya imza atmamız gerekiyor” diye konuştu.

AdminAdmin