MUĞLA
Giriş Tarihi : 30-01-2023 12:23

CHP'Lİ vekil adayından 7'li masa itirafı...

CHP'Lİ vekil adayından 7'li masa itirafı...


DEMİR: "ALTILI MASANIN HATTA YEDİLİ MASANIN BİRLİKTELİĞİNİ SARAÇHANE'DE GÖRDÜK."

CHP Fethiye İlçe Başkanlığından istifa ederek, CHP Muğla Milletvekili aday adaylığını açıklayan Mehmet Demir, katıldığı bir televizyon programında, Millet İttifakı masasının 6'lı değil 7'li masa olduğu itirafında bulundu.
Demir'in açıklaması kısa sürede çok sayıda izleyiciden tepki aldı.

CHP Fethiye İlçe Başkanı Mehmet Demir, 19 Aralık Pazartesi günü görevinden istifa ederek Muğla'dan milletvekili aday adaylığını açıkladı.
Demir, 20 Aralık Salı günü Facebook üzerinden yayın yapan Likya TV'de katıldığı programda, Moderatör Tandoğan Sönmez'e adaylığı ve Millet İttifakı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.
"ALTILI MASANIN HATTA YEDİLİ MASANIN O BİRLİKTELİĞİNİ, SICAK HAVASINI SARAÇHANE'DE GÖRDÜK"
Demir'in, programın 7'inci dakikasında millet ittifakının masasında kaç parti bulunduğuna ilişkin yaptığı açıklaması ise adeta gündeme damga vurdu.
Demir: "Altılı masanın hatta yedili masanın o birlikteliğini, sıcak havasını Saraçhanede de gördük. Hemen hemen ona benzer hava Fethiye'de Mehmet Demir'in arkasında." ifadelerini kullandı.
Milletvekili aday adayı Demir'in bu açıklaması bazı çevrelerce "CHP İlçe başkanı, HDP ile birlikte Millet İttifakının aslında 7'li masa olduğunu açıkça kabul ediyor" olarak yorumlandı.
İŞTE DEMİR'İN O AÇIKLAMASI; 
"Bu sıcak havanın bulunması ne kadar güzel. Yani diğer partiler geliyor, birlikte hareket ediliyor, birlikte bir sorun çözüyorsunuz.Aslında özlediğimiz iklimde bu. Birbirleriyle mücadele eden, evet rekabet olmalı. Rekabet iyiye götürür. Ama şu anda gördüğümüz, onu sahada da görüyoruz. Altılı masanın hatta yedili masanın o birlikteliğini, sıcak havasını Saraçhanede de gördük. Hemen hemen ona benzer hava Fethiye'de Mehmet Demir'in arkasında."

AdminAdmin