SİYASET
Giriş Tarihi : 25-12-2023 12:10

CHP’li Demir, Genel Başkan Özgür Özel'e Yönelik Provokasyon Girişimine Tepki Gösterdi

CHP’li Demir, Genel Başkan Özgür Özel'e Yönelik Provokasyon Girişimine Tepki Gösterdi

CHP Fethiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Demir, Genel Başkan Özgür Özel’in Manisa’daki şehit cenazesinde maruz kaldığı provokasyon girişimine sert tepki gösterdi. Demir, bu olayın şehidimizin ailesine ve anısına saygısızlık olduğunu vurguladı.
ŞEHİT HABERLERİ VE POLİTİK ÇATIŞMA GÜNDEMİ
Mehmet Demir, “Son günlerde art arda gelen şehit haberleri yüreğimizi dağlarken, bu acıları siyasi çıkar için kullanmaya çalışanların davranışları kabul edilemez. Bu tür provokasyonlar, şehitlerimizin anısına ve ailelerine yapılan büyük bir saygısızlıktır,” dedi.
MANİSA’DAKİ CENAZE TÖRENİ VE YAŞANAN OLAYLAR
Demir, Genel Başkan Özgür Özel’in Manisa’daki şehit cenazesinde yaşadığı zorluklara değinerek, “Genel Başkanımız Özgür Özel’e yönelik yapılan provokatif eylemler, sadece kendisine değil, tüm şehitlerimize ve ailelerine yönelik bir saygısızlıktır. CHP olarak biz, her zaman şehitlerimizin yanında olmuşuzdur ve onların hatırasına en büyük saygıyı göstermekteyiz,” ifadelerini kullandı.
CHP’YE YÖNELİK SUÇLAMALAR VE GERÇEKLER
Demir, “Cumhuriyet Halk Partisi'ni bu tür olaylarla ilişkilendirmeye çalışanlar, gerçekleri çarpıtmaktadır. Bu tür oyunlar, er ya da geç gerçeğin önüne geçemeyecektir,” diyerek, CHP’nin bu tür olaylardan sorumlu tutulmasına karşı çıktı.
MEHMET DEMİR’DEN GENEL BAŞKAN ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK MESAJI
Demir, “Genel Başkanımız Özgür Özel’e ve partimize yönelik bu tür saldırılar karşısında birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Bu tür provokasyonlar, partimizin ve liderimizin duruşunu daha da güçlendiriyor,” diyerek Genel Başkan Özgür Özel’e destek mesajı verdi.

AdminAdmin