MİLAS
Giriş Tarihi : 14-04-2023 05:08

CHP Adayı Gizem Sayar Özcan Milas’ı Ziyaret Etti

CHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Gizem Sayar Özcan, Milas’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

CHP Adayı Gizem Sayar Özcan Milas’ı Ziyaret Etti

İlk olarak Beçin ve Akkent Pazaryerleri'ni ziyaret eden Özcan, burada esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi ve projelerini anlattı. Daha sonra Cumhuriyet Caddesi Esnafı, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Süt Üreticileri Birliği, Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Bakkallar ve Bayiler Odası, Ziraat Odası ve Gıda Yapanlar ve Satanlar Odası'nı ziyaret eden Özcan, burada da esnaflarla ve üreticilerle bir araya gelerek, seçim süreci ve projeler hakkında bilgi verdi.

Ziyaretlerinde Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Muğla Milletvekili Suat Özcan, geçmiş dönem milletvekilleri, parti ve meclis üyeleri de Özcan'a eşlik etti. Özcan, ziyaretlerinde Milaslı vatandaşlarla bir araya gelerek, seçim sürecinde halkın sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sunacaklarını belirtti.

Öte yandan, ziyaretlerinde Milaslı üreticilerin sorunlarına da değinen Özcan, tarım ve hayvancılık sektörünün önemine vurgu yaparak, bu sektöre yönelik projelerinin olduğunu ve bu konuda çalışmalar yapacaklarını dile getirdi.

CHP Muğla Milletvekili Adayı Av. Gizem Sayar Özcan'ın Milas ziyareti, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Özcan, ziyaretlerinde halkın sorunlarına kulak vererek, seçim sürecinde Milaslıların yanında olacaklarını ve sorunların çözümü için çalışacaklarını belirtti.

AdminAdmin