MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
GÜNCEL

Çevreci Belediyeler Birliği Toplantıları Pamukkale’de Gerçekleşti

Çevreci Belediyeler Birliği Toplantıları Pamukkale’de Gerçekleşti
Paylaş:

 

Ege ve Marmara Çevreci Belediyeler Birliği, Kasım Ayı Encümen Toplantısı ve 2. Olağan Meclis Toplantısını Burhaniye Belediye Başkanı ve Birlik Başkanı Ali Kemal Deveciler’in başkanlığında, Pamukkale’de gerçekleştirdi.

Birlik encümen üyeleri, gündemdeki konuları ve birlik çalışmaları ile ilgili detaylı değerlendirmelerde bulundu. Toplantıda, çevre dostu projeler ve üye belediyeler arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi gibi önemli başlıklar ele alındı.

Encümen toplantısının ardından düzenlenen 2. Olağan Meclis Toplantısında, birliğin isminin Türkiye Çevreci Belediyeler Birliği olarak değiştirilmesine oy birliğiyle karar verildi. Ayrıca, birliğe yeni belediyelerin katılımıyla üye sayısı 120’ye yükseldi.

Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz’un da katıldığı toplantıda, çevre koruma ve sürdürülebilirlik alanında daha geniş bir kapsamda çalışmalar yürütüleceği ve yeni isimle ulusal düzeyde daha etkili projelerin hayata geçirileceği vurgulandı.

Pamukkale’nin eşsiz doğasında gerçekleştirilen toplantı, çevre duyarlılığı ve iş birliği ruhuyla Türkiye’nin dört bir yanından gelen belediye başkanları ve temsilcilerinin katkılarıyla tamamlandı.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.