MUĞLA
Giriş Tarihi : 18-04-2023 07:00

“Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz”

“2023 Yılı Ramazan Bayramı Tedbirleri” genelge kapsamı ile bayram süresince il genelindeki asayiş ve güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantı Muğla Valisi Orhan Tavlı başkanlığında gerçekleştirildi.

“Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz”

Toplantıya, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar, Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta, Datça Kaymakamı Mesut Çoban, Fethiye Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, Kavaklıdere Kaymakamı Oray Güven, Köyceğiz Kaymakamı Mustafa Maslak, Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Ula Kaymakamı Baha Başçelik ile Yatağan Kaymakamı Mustafa Emre Kılıç katıldı.

Ramazan Bayramı nedeniyle karayolu ile seyahat edecek vatandaşlarımızın emniyet kemeri kullanmasının önemine dikkat çekilmesi amacıyla “Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz” mottosuyla hazırlanan afişlere yer verilecek.

Trafik güvenliğinin en üst düzeyde sağlanabilmesi amacıyla "Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz" mottosuyla hazırlanan afişler başta olmak üzere "Bayramınız Kemerli Olsun", "Trafikte Her Yıl Daha İyiye", "Kemerim Hep Aklımda", "Yayalar Kırmızı Çizgimiz", "Yol Ver Hayata" ve "Bi Hareketine Bakar Hayat" sloganları da sürücülerin ve yolcuların emniyet kemeri kullanma oranına artırmak amacıyla hatırlatıcı nitelikte kullanılacak.

Tüm İslam aleminin ramazan bayramını tebrik eden Vali Orhan Tavlı, sorunsuz, rahat ve huzur içerisinde bir bayram dileğinde bulundu. Bayram öncesinde ve süresince görev yapacak tüm personele başarılar temenni etti.

AdminAdmin