EĞİTİM
Giriş Tarihi : 29-01-2024 22:41

BODRUM’DA “GENÇLİĞE DEĞER ARA DÖNEM EĞİTİM KAMPI” DÜZENLENDİ

BODRUM’DA “GENÇLİĞE DEĞER ARA DÖNEM EĞİTİM KAMPI” DÜZENLENDİ

2023-2024 Eğitim öğretim yılının ara tatile girmesiyle birlikte Diyanet İşleri Başkanlığınca ülke genelinde sürdürülen “Gençliğe Değer” projesi kapsamında Bodrum Müftülüğü tarafından öğrencilerin yarıyıl tatilini verimli şekilde değerlendirebilmeleri amacıyla
“Ara Dönem Eğitim Kampı” düzenlendi.

Bodrum Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonu ile Gündoğan’da bulunan Diyanet Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ara dönem eğitim kampı toplamda 35 öğrencinin katılımıyla gerçekleşti.

Din görevlileri Mehmet Ayyıldız ve İbrahim Yaldız’ın rehberliğinde gerçekleştirilen üç günlük kampta öğrencilerin faydalanabileceği manevi, kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlendi.

Gençlerin milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifine sahip bir şekilde yetişmelerine katkı sunmak, gençlere yönelik hizmetlere ivme kazandırmak amacıyla gerçekleştirilen kampa gençler yoğun ilgi gösterdi.

Ara dönem eğitim kampı hakkında değerlendirmelerde bulunan Bodrum Müftüsü İbrahim Kapancı, “Gençlerimiz üç gün süren kamp boyunca; değerler eğitimi, sosyal etkinlikler, kitap okuma, sohbet halkaları, sportif ve kültürel faaliyetler gibi etkinliklerle dolu dolu zaman geçirerek, hem öğrenme hem de eğlenme fırsatı yakalamış oldular.” dedi.

Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin milli ve manevi değerler ekseninde yetişmesi için her türlü desteği vermeye devam edeceklerini belirten Müftü Kapancı,  Öğrencilerimizin kamp süresince geçirdiği üç günü dolu dolu yaşayarak buradan güzel şeyler öğrenerek ayrılmasının mutluluğunu yaşıyoruz. Kampın gerçekleştirilmesinde emeği geçen din görevlilerimize ve kampımıza katılan genç kardeşlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

AdminAdmin