MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
BODRUM

Bodrum'da Etkinlik Bütçeleri Deprem Mağdurlarına Ayrıldı

Bodrum'da Etkinlik Bütçeleri Deprem Mağdurlarına Ayrıldı
Paylaş:


Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, ilçede yapılacak festival ve etkinliklerin iptal edildiğini belirtip, bütçelerini depremzedelere aktaracaklarını duyurdu.
Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından tüm Türkiye'de yardım seferberliği başlatıldı. Bu kapsamda, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bodrum'da yapılacak etkinliklerin iptal edildiğini ve bütçenin depremzedelere aktaracaklarını duyurdu. 
Aras yaptığı paylaşımda  "Değerli Bodrumlular, kültür, sanat ve müzik etkinliklerini desteklemeyi asli görevlerinden biri kabul eden Bodrum Belediyesi olarak, ülkemizin yaşadığı deprem felaketi nedeniyle düzenleyicisi veya destekçisi olduğumuz her türlü festival ve eğlence etkinliğini iptal ederek, bu faaliyetlere ayırdığımız bütçeyi, deprem mağduru vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına tahsis etme kararı aldık" ifadelerini kullandı.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

BODRUM Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.