BODRUM
Giriş Tarihi : 07-04-2023 07:36

Bodrum Güçbirliği Bodrum İçin Projeler İstiyoruz

Bodrum Güçbirliği Derneği, daha önce defalarca Bodrum’dan milletvekili olması gerektiği çağrısıyla birlikte, milletvekili adaylarının projelerini de duymak istediklerini söyledi.

Bodrum Güçbirliği Bodrum İçin Projeler İstiyoruz

Bodrum Güçbirliği Derneği Başkanı Serdar Kayhan, son günlerde bazı sivil toplum kuruluşları ve aday adaylarından yıllardır yaptıkları çağrıların aynısını duymaya başladıklarını ve bundan memnunluk duyduklarını belirtti.

Başkan Serdar Kayhan milletvekili aday adaylarının şu aralar bol bol esnaf ve vatandaş gezdiğini, ancak bu isimlerin büyük çoğunluğundan Bodrum’a nasıl bir katkı koyacaklarına dair bir açıklama duymadıklarını belirtti. Adaylığı kesinleşecek isimlerin muhakkak projelerini ve TBMM’de Bodrum için yapacaklarını açıklamaları gerektiğini belirten Kayhan; “Bodrum Güçbirliği Derneği olarak en önemli amacımız Bodrum’u çocuklarımızla gençlerimizle annelerimizle büyüklerimizle doğasıyla daha güzel yaşanabilir bir kent olmasına katkı sunmaktır. Katkı sunmaktan başka yetkimiz ve görevimiz de yoktur. Çünkü karar verici uygulayıcı değiliz. Ancak farkındalığı arttırarak toplumsal istekleri yüksek sesle dile getirebiliyoruz.

Kenti yönetme, idare etme sorumluluğunu alanlar seçilenler, atananlar ve siyasiler işlerini doğru, planlı, zamanında akılcı olarak yapsa emin olun, sadece bizlere güzellikleri izlemek ve yaşamak kalırdı. Bu bahsettiğimiz seçilen atanan ve siyasiler o koltuklara oturuncaya kadar gösterdikleri performansı koltuklara oturduktan sonra da gösterseler eminim ki her şey çok daha güzel olacaktır.

Ülke olarak seçime gidiyoruz. Bodrum’dan hangi partiden olursa olsun bu seçimlerde bir milletvekili seçilmesini istiyoruz. Biz hangi adayı hangi kritere göre seçeceğiz. Doğru dürüst proje sunan yok denecek kadar az. Bodrum’un hangi sorunlarını tespit etmişler, bunlarla ilgili çözümleri projeleri ne, TBMM’de Bodrum için neler yapacaklar, bilmiyoruz. Kimin kimden daha faydalı olduğu, Bodrum’a ne değer katacağını bilmiyoruz. Şimdilik tek bildiğimiz esnafın elini sıkıp fotoğraflarını paylaşmak.

Bodrum’un çok önemli lojman sorunu var. Bize göre en önemli sorundur. Yakında doktor, öğretmen, hakim, savcı, polis, asker, memur kalmayacak, bulamayacağız. Gelenler gelmek istemiyor, kalanlar tayin istiyor. Bu aşırı fahiş konut fiyatlarıyla memurlarımız işçilerimiz çok ciddi sıkıntı yaşıyor.

Bodrum’da yaşayanlar ve bu kentin değerine değer katmak isteyenler olarak daha birçok çözüm bekleyen işleri erdemli ilkeli vatandaş olmanın gereği ve gerekliliği olarak dile getirmeye devam edeceğiz” dedi.

 

AdminAdmin