BODRUM
Giriş Tarihi : 09-02-2023 16:41

Bodrum Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor

Bodrum Belediyesinin yaptığı açıklamaya göre Bodrum Belediye Meclisi 13 Ocak Pazartesi günü tek gündem maddesi deprem olarak toplanacağı duyuruldu.

Bodrum Belediye Meclisi Olağanüstü Toplanıyor

Değerli Bodrumlular, ülkemizin tarihindeki en büyük deprem felaketinin yaşandığı bu günlerde Bodrum Belediyesi olarak bir taraftan enkaz altındaki vatandaşlarımızın hayatlarını kurtarmak için gece gündüz çalışırken, diğer taraftan da evlerini kaybeden vatandaşlarımızın başta barınma, ısınma ve sıcak yemek olmak üzere her türlü ihtiyaçlarını karşılamak için var gücümüzle çalışıyoruz.

Başkanımız Ahmet Aras’ın sevk ve idaresinde; Antakya, İskenderun, Arsuz üçgenine hizmet etmek üzere kurduğumuz afet merkezimizden 911 Arama Kurtarma Ekibine de hizmet verilmesinin yanı sıra, afet merkezimizin geniş kapalı alanlara sahip olan depolarından ise gelen yardım malzemelerinin tasnifi ve dağıtımı kesintisiz olarak yapılıyor.

An itibarıyla deprem bölgesinde;

5 adet 4×4 Araç

2 adet Transit Minibüs

3 adet mobil mutfak

2 adet çekici

2 kamyon

1 Akaryakıt tankeri

2 kepçe

1 lobet

1 ekskavatör

1 ambulans

4 Cenaze Aracı

ve 59 personel ile hizmet veren Belediyemizin Meclisi de tek gündem maddesi deprem olarak, 13 Şubat Pazartesi günü saat 10.00’da olağanüstü toplanacak.

Bu acı süreçte her türlü desteğini esirgemeyen siz değerli Bodrumlular başta olmak üzere, maddi ve manevi katkı sağlayan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara, teşekkür ederiz.

AdminAdmin