BODRUM
Giriş Tarihi : 05-04-2023 07:22

BESİAD Siyasi Partilere Çağrı Yaptı

Bodrum Esnaf Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BESİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Nazlıoğlu; ilçenin 32 yıldır Meclis’te temsil edilmediğine dikkat çekerek, “Gerek nüfus, gerekse ekonomik büyüklük sıralamasında birinci sırada bulunan Bodrum’a Muğla’nın 7 milletvekilinden en az bir tanesinin sunulması bir jest değil aksine Bodrum’un siyasal bir hakkıdır” dedi.

BESİAD Siyasi Partilere Çağrı Yaptı

Besiad Başkanı Neslihan Nazlıoğlu Yaptığı açıklamada:

‘’Gerek nüfus yoğunluğu gerekse ekonomiye katkısı açısından Muğla’mızın en büyük ilçesi olan Bodrum’un 32 yıldır TBMM de temsil edilemiyor olmasını Bodrum’un uğradığı büyük bir kayıp ve haksızlık olarak görüyoruz.

Amacımız, sadece Bodrum’un sağlıklı büyümesi değil, ürettikleri ve geçmişten gelen değerlerinin gelecek nesillere de aktarılabilmesidir. Bodrum’un önde gelen sivil toplum kuruluşu olan Besiad Yönetimi olarak Bodrum adına bu çağrıyı yapmayı görev addediyoruz. 

Gerek nüfus, gerekse ekonomik büyüklük sıralamasında birinci sırada bulunan Bodrum’a Muğla’nın 7 milletvekilinden en az bir tanesinin sunulması bir jest değil aksine Bodrum’un siyasal bir hakkıdır.

Tüm siyasi partilerin Bodrum temsilcilikleri başta olmak üzere, genel merkez yönetimlerini ve hatta tüm yurttaşlarımızı bu haklı çağrımıza kulak vermeye ve gereği için destek olmaya davet ediyoruz.

Bu çağrımız bütün partilerimiz, sivil insiyatifler ve Bodrum severler için geçerlidir ve hepsini göreve davet ediyoruz. Bu kadar hızlı plansız büyüyen ve göç alan Bodrum’un sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi için bu şarttır.’’ İfadelerini kullandı.

AdminAdmin