MİLAS
Giriş Tarihi : 21-04-2024 20:31

Başkan Topuz, Ankara’da Çalıştaya Katıldı

Başkan Topuz, Ankara’da Çalıştaya Katıldı


Cumhuriyet Halk Partililer, Genel Merkez tarafından Ankara’da gerçekleştirilecek Yerel Yönetimler Çalıştayına katıldılar.
CHP Yerel Yönetimler Çalıştayı öncesi Anıtkabir’e ziyaret düzenleyerek Ata’nın huzuruna çıktılar.
CHP Genel Merkezi tarafından Yerel Yönetimler Çalıştayı düzenlenecek. Ankara’da gerçekleştirilecek çalıştaya katılacak olan partililer, bir araya gelerek çalıştay öncesinde Anıtkabir’i ziyaret ettiler.
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz ziyaretle ilgili sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda bulunmanın anlamı ve önemi bize büyük bir gurur ve sorumluluk veriyor. 
Bu büyük etkinliğin öncesinde, Cumhuriyetimizin kurucusunun izinde ilerlemek için bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz. Amacımız, Atatürk ilke ve devrimlerine olan bağlılığımızı vurgulayarak, ülkemizin geleceği için daha güçlü ve etkili adımlar atmaktır.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi tarafından, yerel yönetimlerde verimliliği artırmak ve yeni ufuklar açmak amacıyla düzenlenen çalıştaya katılım sağlayan Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz, ‘’ Türkiye’nin dört bir yanından gelen Belediye Başkanlarımızla geleneklerimizi ve deneyimlerimizi paylaşarak, daha güçlü ve daha sürdürülebilir topluluklar inşa etme hedefimize bir adım daha yaklaşacağız.
Bu önemli etkinliği gerçekleştirmemizi sağlayan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız, İkinci Yüzyılın ilk lideri Sayın Özgür Özel’e teşekkür ediyor, hep birlikte, daha yaşanabilir ve daha kapsayıcı bir gelecek için çalışmaya devam edeceğizimizin sözünü veriyoruz.’’ ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin