MİLAS
Giriş Tarihi : 16-02-2023 22:32

BAŞKAN TOKAT’TAN DEPREMZEDE VATANDAŞLARA ZİYARET

BAŞKAN TOKAT’TAN DEPREMZEDE VATANDAŞLARA ZİYARET

 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ülkemizde yaşanan ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinin ardından ilçemize yerleşen depremzede vatandaşlarımızı ziyaret etti.

Milas Belediyesi ekipleriyle birlikte afet bölgesinde bulunan ve orada gerçekleştirilen yardım ve çalışmaları yakından takip eden Başkan Tokat ilçemize döndü. Milas’ta da felaketin yaralarını sarmak için çalışmalarını sürdüren Başkan Tokat, deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımızı bir an olsun yalnız bırakmıyor.

Ören’de pazar, taziye ve depremzede ziyaretleri…

Çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat dün gün boyunca Ören’deydi. İlk olarak kurulan Mahalle Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tokat, pazar esnafına hayırlı işler temennisinde bulunarak, pazara gelen vatandaşların taleplerini dinledi. Deprem bölgesinde gördüğü manzarayı vatandaşlara aktaran Başkan Tokat, böyle felaketlerin bir daha yaşanmamasını diledi.

Taziye ziyaretleri…

Pazar ziyaretini tamamlamasının ardından, ülkemizi yasa boğan depreme İskenderun’da yakalanan ve hayatını kaybeden Milaslı üniversite öğrencisi Aycan Çelikoğlu’nun ailesini ve Ören’de hayata gözlerini yuman vatandaşlarımızın ailelerini ziyaret eden Başkan Tokat, ailelere geçmiş olsun dileklerini iletti.

Depremzedelere ziyaret…

Son olarak deprem bölgesinde evleri zarar gören ve Ören Mahallemize yerleştirilen depremzede ailelere ziyaret gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, her zaman onların yanında olduklarını belirterek, ihtiyaçları noktasında çalışmalara başladıklarını ifade etti.

AdminAdmin