GÜNCEL
Giriş Tarihi : 01-12-2023 15:18

Başkan Tokat’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Başkan Tokat’ın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat 3 Aralık Engelliler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Engellerin sevgiyle aşılabileceğini anlamak ve birlikte daha güçlü olduğumuzu hatırlatmak için takvime eklenen 3 Aralık Dünya Engelliler Günü, farklılıklarımızın hayatımıza, dostluklarımıza, bağlarımıza engel olamayacağını bizlere gösteren önemli bir gündür. Her birimiz, farklı yeteneklere ve güzelliklere sahibiz ve bu çeşitlilik, dünyamızın temel zenginliğini oluşturmaktadır.
Bu özel günde, engelli bireylerimizin yaşadığı zorlukları anlamak ve onlara destek olmak için bir adım atabilir, onlara empati ve sevgiyle yaklaşarak, toplumumuzu daha kucaklayıcı ve eşit kılabiliriz. Engeller sadece fiziksel değil, aynı zamanda algılarımızda ve düşüncelerimizde de olabilir. Bu nedenle, ruhumuzdaki anlayışı ve hoşgörüyü büyütmek için çaba harcamak, çevremizde gerçek bir değişim yaratmamıza yardımcı olacaktır.
Milas Belediyesi olarak farklı müdürlüklerimizde hayata geçirdiğimiz ve yapmayı planladığımız projelerle engelleri kaldırmak, engelli bireylerimizi topluma kazandırmak, onların özgüvenini arttırmak için yoğun uğraş vermekteyiz.
Unutmayalım ki, her birimizin farklılıklarıyla güçlendiği bir dünya, daha adil ve sevgi dolu bir gelecek inşa etmemize katkı sağlayacaktır. Engelli bireylerin haklarına saygı göstermek, onlara eşit fırsatlar sunmak ve onlarla dayanışma içerisinde olmak, daha yaşanılabilir bir dünya için attığımız önemli adımlardır.
Bu özel günde, engelli bireylerimizin yaşamlarına dokunarak, birbirimize sevgiyle yaklaşarak Dünya Engelliler Günü'nü coşku ve umutla kutluyoruz. Hep birlikte, daha adil ve kucaklayıcı bir dünya için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz.

AdminAdmin