MİLAS
Giriş Tarihi : 10-11-2022 14:34

BAŞKAN TOKAT, “ÖZLEM, SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUM”

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 84. yıldönümünde rahmet ve minnetle andı.

BAŞKAN TOKAT, “ÖZLEM, SAYGI VE MİNNETLE ANIYORUM”

 

 

 

 

 

Başkan Tokat mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bugün 10 Kasım.Milletçe içimizin buruk olduğu, özlem dolu bir güne uyandık ülke olarak.

Geçen yıllar içerisinde bir yanımız Ata’mızın yokluğunu en derinden hissederken, diğer yanımız Ata’mızın bizlere emanet ettiği cumhuriyet değerlerine sımsıkı sarılarak, bu değerleri bizden sonraki nesillere aktarmayı kendine görev edindi.Ne şanslı, ne gururluyuz ki; fikirleriyle, devrimleriyle, duruşuylaAtatürk gibi yüce bir devlet adamıyla şekil almış, küllerinden doğmuşbir toplumun mensuplarıyız.

 

Ne şanslı ve ne gururluyuz ki; dün olduğu gibi bugün de Ata’mızın bizlere bıraktığı cumhuriyetin, cumhuriyet değerlerinin yılmaz bekçileri olarak O’nun ışığıyla yolumuzu aydınlatıyoruz.Atatürk’ü anlamak, anlamlandırmak, anlatmak bizlerin değişmez görevi olmakla birlikte bağımsızlık mücadelemizde yer almış kahramanlarımızı asla unutmayacak, unutturmayacağız.Bu duygu ve düşüncelerle; Türkiye Cumhuriyeti’nin mimarıUlu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 84'üncü yıl dönümünde özlem,saygı ve minnetle anıyorum.”

 

AdminAdmin