MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MİLAS

Başkan Tokat, Deprem Bölgesindeki Acil İhtiyaç Listesini Açıkladı

Başkan Tokat, Deprem Bölgesindeki Acil İhtiyaç Listesini Açıkladı
Paylaş:

 

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat,  depremzede vatandaşlara ve deprem bölgesine yapılan yardımlar için Milas halkına teşekkür ederek, deprem bölgesinde ihtiyaç duyulan zorunlu ihtiyaçların giderilmesi konusunda vatandaşlardan destek istedi.
“Bugüne kadar deprem bölgesine yaptığınız yardımlar için siz değerli hemşerilerime yürekten teşekkür ediyorum” diyerek açıklamasına başlayan Başkan Tokat; deprem bölgesindeki zorunlu ihtiyaçlar olan temel gıda paketi, tek kullanımda tüketilecek kahvaltı paketi, oyuncak, temizlik malzemeleri, yaşlı ve kadın pedi, bebek bezi, bebek maması ve kedi-köpek maması temini konusunda vatandaşların desteğini istedi.
Yapılan yardımları etkin bir şekilde ve en kısa süre içerisinde deprem bölgesine, toplanma alanlarına ulaştırdıklarını belirten Başkan Tokat; depremzedelerin zorunlu ihtiyaçlarının giderilmesi için destek olmak isteyen vatandaşların yardımlarını Milas Belediyesi Ana Hizmet Binası Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü’ne ulaştırabileceğini söyledi.

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MİLAS Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.