DALAMAN
Giriş Tarihi : 23-08-2023 12:58   Güncelleme : 23-08-2023 12:58

Başkan Tokat Dalaman Kitap Günleri’nde Konuştu

Başkan Tokat Dalaman Kitap Günleri’nde Konuştu

Başkan Tokat Dalaman Kitap Günleri’nde Konuştu

Dalaman’da bu yıl ilk kez düzenlenen Kitap Günleri başladı… Dalaman Tertip Komitesi tarafından Dalaman Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen etkinliğin açılışı dün akşam gerçekleştirildi.

 

 

1 hafta sürecek,  60 yazar ve 30 yayınevinin katıldığı; konser, tiyatro, sinema, söyleşi ve imza günlerinin de gerçekleşeceği etkinliğin ilk gününe Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’da konuşmacı olarak katıldı.

 

 

Başkan Tokat, Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu ile birlikte sahneye çıkarak, ‘Yerel Yönetim ve Siyasetin Rolü’ konusu üzerine söyleşi gerçekleştirdi.

 

 

Kültürel anlamda önemli bir etkinlik…

Kültürel anlamda önemli bir etkinliğin gerçekleştiğini belirten Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “ Dalaman’da bu yıl 1. si düzenlenen Dalaman Kitap Günlerine katılarak, Fındıklı Belediye Başkanımız Sayın Ercüment Şahin Çervatoğlu ile birlikte ‘Yerel Yönetim ve Siyasetin Rolü’ konusu üzerine vatandaşlarımıza hitap ettik.

 

 

Etkinliğin gerçekleşmesinde emek veren başta Tertip Komitesi Başkanı Sezer Durmuş olmak üzere herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin