GÜNCEL
Giriş Tarihi : 07-11-2023 10:36   Güncelleme : 07-11-2023 10:45

Başkan Akdenizli’nin Misafirleri Ağırdı

Başkan Akdenizli’nin Misafirleri Ağırdı

Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyeleri, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye makamında ziyarette bulundular.


Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli  makamında Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. 
Gaziler ve şehit ailelerini Seydikemer Belediyesi hizmet binası önünde  karşılayarak yakından ilgilenen Başkan Önder Akdenizli, talepleri dinledi. Şehit ve gazi ailelerinin her zaman ve her daim yanında olduklarını kaydeden Başkan Önder Akdenizli, maddi ve manevi her türlü desteği vereceğini söyledi.
Konuşmasına, "Şehitlerimize çok şey borçluyuz" diyerek başlayan Başkan Akdenizli, "Bizlere düşen görev, şehitlerimizin ve gazilerimizin miraslarına, temsil ettiği manaya sahip çıkmak ve ülkemizi dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmaktır." dedi.
Ziyaret sonrasında  Fethiye Muharip Gaziler ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Namık Ünal, Cumhuriyetimizin 100. yılı dolayısıyla Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye Ay Yıldızlı Türk bayrağı  hediye etti.

AdminAdmin