EĞİTİM
Giriş Tarihi : 21-11-2023 16:43

BAŞKAN AKDENİZLİ, ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNDEN TAM PUAN ALDI

BAŞKAN AKDENİZLİ, ÜNİVERSİTE GENÇLİĞİNDEN TAM PUAN ALDI

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ SORDU, BAŞKAN AKDENİZLİ CEVAP VERDİ

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Yerel Yönetimlerde Sosyal Hizmet” konulu seminere katılıp, öğrencilerin sorularını cevapladı.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Muhasebe ve Finans Yönetimi Bölümü, Sosyal Hizmet ve Gümrük İşletme Bölümü öğrencileri, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ile “Yerel Yönetimlerde Sosyal Hizmet” konulu seminer dolayısıyla bir araya geldi.

Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda düzenlenen seminer programına, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Eyüp Akçetin, Müdür Yardımcısı Doç. Dr.  Eyüp Bayram Şekerli ve öğrenciler katıldı.

Seminer programının açılışını yapan Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Eyüp Akçetin; “Seydikemer Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’ye okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

BAŞKAN AKDENİZLİ, ÖĞRENCİLERE YÖNELİK PROJELERİNDEN BAHSETTİ

Samimi ve sohbet havasında gerçekleştirilen seminerde Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, meslek yaşamı ve başkanlık dönemine ait tecrübelerini öğrencilerle paylaştı. Seydikemer’e yapılacak projeler ile ilgili öğrencilere bilgi veren Başkan Akdenizli, öğrencilerin beklentilerine ve ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların da projeler arasında yer aldığını söyledi. Öğrencilerin amfi tiyatro isteklerini dinleyen Başkan Akdenizli, Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Kampüsüne Amfi Tiyatro yapılması için öğrencilere söz verdi. İlgili birim müdürüne konunun not alınmasını isteyen Başkan Akdenizli, seminer sonunda Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Eyüp Akçetin’den amfi tiyatronun yapılacağı alanla ilgili bilgi aldı.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SİZLERDEN GELEN FİKİRLERE AÇIĞIZ”

Başkan Akdenizli; “Seydikemer’de önümüzdeki günlerde kültür ve sanat anlamında çok güzel şeyler yapacağız. Konserler düzenleyeceğiz, gençlik buluşmaları yapacağız. Bir gün sizlerle buradan çıkacağız, Saklıkent’te buluşacağız. Tlos Antik kentinde etkinlik düzenleyeceğiz. Kumluova Mahallemizde bulunan Letoon Antik Kentinde önümüzdeki dönemde konser yapmayı planlıyoruz. Sizlerden gelecek fikirlere de açığız” dedi.

BAŞKAN AKDENİZLİ: “HER ŞEYİYLE MUHTEŞEM BİR ÜLKEDE YAŞIYORUZ”

Sosyal Hizmet Bölümü okuyan bir öğrencinin kısa cevaplardan oluşan sorularına cevap veren Başkan Akdenizli, Türkiye dışında bir ülkede yaşamak ister miydiniz sorusuna; “Kesinlikle hayır! Biraz da yapmış olduğum iş dolayısıyla çeşitli ülkeleri gezdim. Lütfen, ülkemizin değerini bilin, ülkemize sahip çıkın. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Her şeyiyle muhteşem bir ülkede yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN ÖĞRENCİLERE TAVSİYE: “OKUYUN, ÇALIŞIN, ÜLKENİZİ SEVİN…”

Konuşmasında öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan Başkan Akdenizli; “Okuyun, çalışın. Okuldan sonra da öğreneceğiniz çok şey var. Diplomayı aldıktan sonra sizi bekleyen farklı bir hayat var. Sizin beklentilerinize karşılık vermeyecek bir sürü olumsuzluklar çıkacak. Ama yapmış olduğunuz işi severseniz, mutlu olursanız başarılı olursunuz. Onun için lütfen okuyun, çalışın, ülkenizi sevin, en önemlisi birbirinizi sevin!” diye konuştu.

Yaklaşık 1 saat süren seminer sonunda Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, günün anısında öğrencilerle özçekim yaptı.

AdminAdmin