SPOR
Giriş Tarihi : 09-08-2023 18:05

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ŞEHRİMİZİN ÇOCUĞU BATUHAN’A GÜVENİMİZ TAM”

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ŞEHRİMİZİN ÇOCUĞU BATUHAN’A GÜVENİMİZ TAM”

BAŞKAN AKDENİZLİ: “ŞEHRİMİZİN ÇOCUĞU BATUHAN’A GÜVENİMİZ TAM”

2023/2024 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Seydikemer’in çocuğu, 18 yaşındaki Batuhan Çetinkaya’yı renklerine kattıklarını söyleyen Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemerspor’umuza genç, dinamik ve başarı odaklı, şehrimizin çocuğu Batuhan’ı transfer etmekten oldukça gururluyuz” ifadelerini kullandı.

Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, 2023/2024 Futbol sezonu için transferlerine yoğun ağırlık verdi. Art arda gerçekleştirdiği transferlerle dikkatlerini üzerine çeken Seydikemerspor Kulübü, son olarak Seydikemer’in genç sporcusu Batuhan Çetinkaya ile anlaşma sağladı. 12 yaşında futbol hayatına başlayan Batuhan Çetinkaya, Fethiye Beşkazaspor ve Fethiyespor U19’da forma giydi.

 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “SEYDİKEMERSPOR’UN BAŞARILINI KONUŞACAĞIZ”

 

Seydikemerli genç yeteneği Seydikemerspor’un renkleriyle buluşturdukları için mutlu olduklarını dile getiren Seydikemer Belediye Başkanı ve Seydikemerspor Kulübü Başkanı B. Önder Akdenizli; “Seydikemerli gençlerimizin kulübümüzde mücadele edecek olması bizleri ayrıca sevindiriyor. Batuhan’ı yakından takip ediyorduk. Muğla Süper Amatör Liginde mücadele eden Seydikemerspor’umuza genç, dinamik ve başarı odaklı, şehrimizin çocuğu Batuhan’ı transfer etmekten oldukça gururluyuz. Şehrimizin çocuğu Batuhan ve transferlerini gerçekleştirdiğimiz oyunculara olan güvenimiz tam. İnanıyorum ki 2023/2024 Futbol sezonunda yeşil sahalarda Seydikemerspor’un başarılını konuşacağız. Seydikemerlilerin desteği ile şehrimizin tek takımı olan Seydikemerspor’umuzu üst liglere çıkaracağız, bunun için elimizde gelen bütün çabayı göstereceğiz” dedi.

 

ÇETİNKAYA: “FORMANIN HAKKINI VERECEĞİM”

 

Doğup büyüdüğü şehrin takımında futbol oynayacağı için büyük bir heyecan yaşadığını söyleyen Batuhan Çetinkaya; “Seydikemer Belediye Başkanımız ve Seydikemerspor Kulübü Başkanımız B. Önder Akdenizli’ye çok teşekkür ediyorum. Muğla Süper Amatör Liginde, Seydikemerspor’un başarısı için ter dökeceğim, formanın hakkını vereceğim. Bana inanan ve güvenen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bu şehrin takımını daha üst liglere taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin