SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 30-06-2023 22:52

BAŞKAN AKDENİZLİ, MHP SEYDİKEMER İLÇE TEŞKİLATIYLA BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN AKDENİZLİ, MHP SEYDİKEMER İLÇE TEŞKİLATIYLA BAYRAMLAŞTI

 

BAŞKAN AKDENİZLİ, MHP İLÇE TEŞKİLATININ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINA KATILDI

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer İlçe Teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seydikemer İlçe Başkanlığında Kurban Bayramı’nın 3’üncü gününde bayramlaşma programı düzenlendi. Bayramlaşma programına Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcısı Muharrem Gökcen, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç ve İlçe Teşkilatı, Seydikemer Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Bağırcı, Mustafa Tanır, Zeki Yanatma ve İsmail Koyuncu ile partililer katıldı.

Bayramlaşma programında konuşan MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç; “Kurban Bayramı’nı sağlıkla karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Katılımınız için teşekkür ediyor, Kurban Bayramı’nın ülkemize, ilçemize ve İslam Alemine hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Bayramlaşma programında konuşma yapan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli; “Bayramlar dargınlıkların küskünlüklerin bittiği günlerdir. Komşunun komşuya, akrabanın akrabaya destek olduğu, iyiliklerin pekiştiği bir bayram. Mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Birlik beraberlik içinde nice bayramlara ulaşmayı temenni ediyorum. Seydikemer’imizin, Ülkemizin ve Tüm İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN AKDENİZLİ: “HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Çok güzel bir seçim sürecini geride bıraktıklarını dile getiren Başkan Akdenizli; “İlçemizden hepimizin Ağabey olarak adlandırdığı Yakup Otgöz Ağabeyimizi Milletvekili olarak Ankara’ya gönderdik. Bu başarı Cumhur İttifakının başarısıdır, bizlerin başarısıdır, sizlerin başarısıdır, hepimizin başarısıdır. Seydikemer 9 yıldır Yakup Otgöz ağabeyimiz ile AK Parti Belediyeciliği ile yönetildi. Bir noktada bayrağı biz devraldık. İnşallah biz de aynı çizgide üzerine bir tık daha koyarak hizmetlerimiz devam edecek” diye konuştu.

 

AdminAdmin