SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 09-10-2023 19:53

BAŞKAN AKDENİZLİ, MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN AKDENİZLİ, MAHALLE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

 

BAŞKAN AKDENİZLİ, SAHA ÇALIŞMALARINDA VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLİYOR

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Arsa, Kadıköy ve Dere Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşları dinledi, yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli mahallelerde gerçekleştirdiği saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Saha ziyaretleri kapsamında Arsa, Kadıköy ve Dere Mahallelerini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşları dinleyen Başkan Akdenizli’nin mahalle ziyaretleri önümüzdeki günlerde de devam edecek. Başkan Akdenizli’ye mahalle ziyaretlerinde Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş ve Muharrem Gökcen eşlik etti.

Mahalle ziyaretlerindeki ilk durağı Arsa Mahallesi olan Başkan Akdenizli’yi Arsa Mahallesi Muhtarı Cüneyt Uçar ve yöre halkı karşıladı. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akdenizli, vatandaşların isteklerini dinledi, yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptı. Arsa Mahallesindeki ziyaretinde Başkan Akdenizli’ye Belediye Meclis Üyeleri Halil Ertürk ve Turhan Akkaya da eşlik etti.

Başkan Akdenizli Arsa Mahallesinde vatandaşlara yönelik yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Önceki dönem Belediye Başkanımız Yakup Ağabeyimiz (Otgöz) görevi bıraktıktan sonra görevi bize tevdi etti. Seydikemer Belediye Meclisinde, seçilerek geldim. 6 aylık bir süreci değerlendirdiğimde 3 ayı Genel Seçimler, devam eden belediye işleri, böyle bir süremiz geçti. Son 2-3 aydır ayaklarımızın üzerine basmaya, kendi adıma belediye başkanı olarak bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Arsa bizim için çok önemli. Şu anda 65 bin Seydikemerlinin Belediye Başkanıyım. Sizlerin hizmetkarı olmaya geldik. Sizlerin sevinciyle hep beraber sevineceğiz, üzüntünüzle hep beraber üzüleceğiz. Zor bir dönemde göreve geldik. 6 Şubat’ta ülkemizde çok ciddi, çok sıkıntılı bir süreç yaşandı. Ama çok şükür ki siz vatandaşlarımızın desteğiyle, devletimizle, milletimizle el ele, omuz omuza, sırt sırta üstesinden geldik. Bu şunu gösteriyor; omuz omuza olduğumuz zaman başaramayacağımız hiçbir şey yok.”

Kadıköy Mahallesi’nde Başkan Akdenizli’ye Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç da eşlik etti. Başkan Akdenizli Muhtar Kemal Küçüktürkücü ile mahalledeki çalışmalar hakkında görüştü. Mahallede yaşayan vatandaşların talep ve isteklerini dinleyen Başkan Akdenizli, ilgili birim müdürlerine gerekli talimatları verdi.

Dere Mahallesi’nde de Mahalle Muhtarı Birol Koyuncu ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Akdenizli, talepleri dinleyip, tek tek not aldı. Vatandaşların sorularını da büyük bir samimiyetle cevaplayan Başkan Akdenizli, sık sık mahalle ziyaretlerinde bulunacaklarını kaydetti.

AdminAdmin