SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 05-04-2024 23:10

BAŞKAN AKDENİZLİ, GELENEKSEL SAHUR PROGRAMINA KATILDI

KUMLUOVA MAHALLESİ’NDEKİ SAHUR GELENEĞİNİN 26’NCISI YAPILDI

BAŞKAN AKDENİZLİ, GELENEKSEL SAHUR PROGRAMINA KATILDI


Seydikemer’in Kumluova Mahallesi’nde Seydikemer Belediyesi’nin de destekleriyle düzenlenen sahur programının 26’ncısı düzenlendi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, sahur programına katılıp, Ramazan Ayının huzur ve sevincini hemşehrileriyle paylaştı.
Seydikemer’in Kumluova Mahallesi sakinleri ve mahalle muhtarlığı tarafından her sene imece usulü düzenlenen sahur programının bu sene 26’ncısı gerçekleştirildi. Seydikemer Belediyesi’nin de destekleriyle düzenlenen sahur programı Kumluova Çok Amaçlı Sosyal Tesiste yapıldı. 
Sahur programına katılan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ramazan Ayının huzur ve sevincini hemşehrileriyle paylaştı. Mahalle sakinleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Akdenizli, vatandaşlarla sohbet etti. Sahur programına Belediye Meclis Üyeleri, Kumluova Mahallesi Muhtarı Hilmi Deniz, Kumluova Mahallesindeki cami imamları ve vatandaşlar katıldı. 
Vatandaşlarla birlikte sahurunu yapan Başkan Akdenizli, Seydikemerlilerin yaklaşan Ramazan Bayramını tebrik etti. Başkan Akdenizli; “Mübarek Kadir Gecesinde her yıl geleneksel hale gelen Kumluova Mahallemizdeki sahur programına katıldık. 26 yıllık gelenek halinde olan  iftar programını bu sene de devam ettiriyoruz. Emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Seydikemer Belediyesi olarak önümüzdeki süreçte desteklerimiz devam edecek. Bugüne kadar hep Kumluova halkının yanındaydık. Bundan sonra onların yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
Kumluova Mahallesi Muhtarı Hilmi Deniz de sahur programına destek veren Başkan Akdenizli’ye teşekkür etti. 
 

AdminAdmin