SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 29-02-2024 21:33

BAŞKAN AKDENİZLİ, DERECEYE GİREN GÜREŞÇİLERE MADALYALARINI TAKDİM ETTİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, DERECEYE GİREN GÜREŞÇİLERE MADALYALARINI TAKDİM ETTİ

 

Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Küçük-Minikler ve Büyük-Minikler Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakalarına katılıp, dereceye giren sporculara madalyalarını takdim etti.

Güreş Federasyonu Muğla İl Temsilciliğinin 2023-2024 sezonu faaliyet programında yer alan Küçük-Minikler (11 Yaş, 12-13 Yaş) ve Büyük-Minikler (14-15 Yaş) Serbest Erkekler Güreş İl Birinciliği Müsabakaları Seydikemer Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirildi. Güreş Müsabakalarına; Seydikemer Kaymakamı Yıldız Büyüker, Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı ve Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürü İlkay Şumur, Seydikemer Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Emre Ercan, ilçe protokolü, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Sabah saatlerinde başlayan müsabakalar gün boyu devam etti. Kıyasıya ve heyecan dolu anların yaşandığı müsabakada dereceye giren sporcular ödüllendirildi. Sporculara ödüllerini İlçe Kaymakamı Yıldız Büyüker ve Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli ile ilçe protokolü takdim etti.

Müsabakalara katılan tüm sporcuları tebrik eden Başkan Akdenizli, Seydikemer’de sporun gelişmesi için yapılacak her türlü faaliyet ve etkinliklere destek olacaklarını kaydetti.

AdminAdmin