YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 08-03-2024 21:07

BAŞKAN AKDENİZLİ “ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

BAŞKAN AKDENİZLİ “ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

BAŞKAN AKDENİZLİ GÖNÜLLERE DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR
BAŞKAN AKDENİZLİ “ÇALMADIK KAPI, SIKILMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”
Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, mahalle ziyaretleri kapsamında Gerişburnu, Ören ve Paşalı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Tezahüratlar eşliğinde alana gelen Akdenizli’yi  yoğun bir kalabalık karşıladı.
31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala, Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli ve ekibi saha çalışmalarını daha da hızlandırdı. Hemen her gün ilçenin farklı bir noktasında görünen başkan Akdenizli, son olarak da Meclis Üyesi adayları ile birlikte Gerişburnu, Ören ve Paşalı Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi.
Başkan Akdenizli’ye mahalle ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker, Belediye Meclis Üyeleri ve Meclis Üyesi Adayları katıldı.
AKDENİZLİ: “ÇOK GÜZEL PROJELERİ İLÇEMİZLE BULUŞTURACAĞIZ”
Başkan Akdenizli seçim çalışmaları kapsamında gittiği her mahallede projelerinden bahsetti. Seydikemer’i adım adım gezdiklerini anlatan Akdenizli, Seydikemer’in 10 yılda büyük bir değişim yaşadığını kaydetti. Önceki dönem Belediye Başkanı ve Muğla Milletvekili Yakup Otgöz’ün Seydikemer’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Akdenizli; “Yakup Ağabeyimden görevi devralmamın üzerinden 11 ay geçti. 11 aydır, tüm Seydikemer beni sahiplendi, bana destek oldu. Muhtarlarımızla görüş alışverişinde bulunup mahallelerin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet ürettik. Bunun yanında Seydikemer’imizi Muğla’nın incisi haline getirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Sizlerin teveccühü ile 31 Mart Seçimlerinde sandıkları patlatıp Türkiye rekoru kırarsak, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a bunu bizzat kendim ileteceğim. Önümüzdeki 5 yılda inşallah çok güzel projeleri ilçemizle buluşturacağız. Seydikemer’e dair hayallerim çok fazla. Bunu yapacak güçte bizde var” diye konuştu.
 

AdminAdmin