SİYASET
Giriş Tarihi : 09-12-2023 19:31

BAŞKAN AKDENİZLİ, BAKAN URALOĞLU’NDAN SÖZ ALDI

BAŞKAN AKDENİZLİ, BAKAN URALOĞLU’NDAN SÖZ ALDI

BAŞKAN AKDENİZLİ’DEN SEVİNDİREN MÜJDE!
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu bir dizi ziyaret için Muğla’ya geldi. Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na Seydikemer-Söğüt, Seydikemer-Kalkan Yolu, Saklıkent Kavşağı ve Hastane Kavşaığıyla ilgili çalışmaları iletip, sürecin hızlanması adına girişimlerde bulundu.
Bir dizi açılış ve toplantı için Muğla’ya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu Muğla Valisi İdris Akbıyık, AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça ve İl Teşkilatı, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Teşkilatı, Cumhur İttifakı İlçe Belediye Başkanları ve AK Parti ilçe Teşkilatları katılım sağladı. Muğla Valiliği’nde düzenlenen İl Koordinasyon Toplantısının ardından AK Parti Muğla İl Başkanlığını ziyaret eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, burada partililerle bir araya geldi. 
Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile birebir görüşme fırsatı buldu. İnşaatı devam eden; Seydikemer-Söğüt, Seydikemer-Kalkan Yolunda çalışmaların hızlanması adına girişimlerde bulunan Başkan Akdenizli, Seydikemer-Söğüt, Seydikemer-Kalkan Yolu, Saklıkent Kavşağı ve Hastane Kavşağıyla ilgili çalışmaları Bakan Uraloğlu’na dosya halinde iletti. Bakan Uraloğlu, özellikle yaz aylarında trafiği rahatlatacak ve vatandaşların daha güvenli ulaşımını sağlayacak Seydikemer-Söğüt, Seydikemer-Kalkan Yolu’nda çalışmaların hızlandırılacağı sözünü verdi.
Başkan Akdenizli, Bakan Uraloğlu’na ayrıca Saklıkent Kavşağı ve Seydikemer Devlet Hastanesi Kavşağıyla da ilgili dosya sundu. Başkan Akdenizli, Seydikemer’in Gerişburnu Mahallesinde bulunan Saklıkent Kavşağında yaşanan trafik yoğunluğunun yaz aylarında artan nüfusla birlikte katlanarak arttığını, çözüm olarak da yeni bir kavşağa ihtiyaç duyulduğunu Bakan Uraloğlu’na anlattı. Başkan Akdenizli ayrıca Seydikemer Devlet Hastanesinin bulunduğu mevkiye köprülü kavşak ihtiyaç duyulduğunu Bakan Uraloğlu’na iletti.
Seydikemer’in beklediği projeleri Bakan Uraloğluna aktardıklarını ve olumlu karşılandıklarını dile getiren Başkan Akdenizli; “Muğla’mıza gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Seydikemer’imizle özel olarak ilgilendi. Sayın Bakanımıza, ilçemizin ve bölgemizin beklediği projeleri dosya halinde ilettik. Sayın Bakanımız, projelerin hızlandırılacağı sözünü verdi. Kendisine ve AK Parti Muğla Milletvekillerimiz Kadem Mete ve Yakup Otgöz’e teşekkür ediyorum” dedi.

AdminAdmin