SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 09-10-2023 14:24

BAŞKAN AKDENİZLİ, ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

BAŞKAN AKDENİZLİ, ASFALT ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

 

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Çamurköy Mahallesini Döğer Mahallesine bağlayan Koru Mevkiindeki asfalt hazırlığını yerinde inceledi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’nin talimatları doğrultusunda Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Çamurköy Mahallesini Döğer Mahallesine bağlayan Koru Mevkiinde asfalt çalışmasına başladı.

Asfalt çalışmaları kapsamında ilk olarak alt yapı çalışması yapan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, dar olan yolda genişletme çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin çalışmasını yerinde incelemek için Çamurköy-Döğer Mahallesini bağlayan Koru Mevkiine ziyaret gerçekleştiren Başkan Akdenizli, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Akdenizli’ye, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Muharrem Gökcen ve Çamurköy Muhtarı Alim Yanatma eşlik etti.

Sahada hız kesmeden çalışmalara devam eden ekiplere kolaylıklar dileyen Başkan Akdenizli; “Döğer-Çamurköy Mahallelerinin birleştiği yerdeyiz. 2 mahalleyi birleştiren yolu asfalt yapıyoruz. Seydikemer Belediyesi olarak asfalt ve parke çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli’ye çalışmalardan dolayı teşekkür eden Çamurköy Muhtarı Alim Yanatma; “Bu yolumuz dardı. Başkanımızın talimatıyla faaliyete geçildi. Başkanımız ekiplerini gönderdi. Burası iki mahalleyi birbirine bağlayan bir yolumuz. Bu yolumuzda asfalt yapılıyor. Seydikemer Belediye Başkanımız Bayram Önder Akdenizli’ye çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AdminAdmin