GÜNCEL
Giriş Tarihi : 10-10-2022 11:51

Başkan Adayı Özütok, “Ekibimizle birlikte sürekli sahadayız”

MTÜRK TV’de yayınlanan, Serdar Cemal Süzeroğlu’nun hazırlayıp sunduğu Deşifre Gündem Özel programının bu haftaki konuğu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Kırmızı Grup Başkan Adayı Günay Özütok oldu.

Başkan Adayı Özütok, “Ekibimizle birlikte sürekli sahadayız”

 

 

 

MTÜRK TV’de yayınlanan, Serdar Cemal Süzeroğlu’nun hazırlayıp sunduğu Deşifre Gündem Özel programının bu haftaki konuğu Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) Kırmızı Grup Başkan Adayı Günay Özütok oldu.

 

Çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler aktaran FTSO Kırmızı Grup Başkan Adayı Günay Özütok, şeffaf bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini söyledi. Başkan Adayı Özütok, “Fethiye ve bölgemi çok seviyorum. Şu an hak etmediğimiz bir noktada olduğumuzu düşünüyorum. Birlik hareketi olarak yola çıktık. Komite üyelerini belirlerken en önemli kriter, bize güvenen ve inanan insanlar oldu. Bu bizim için çok büyük bir sorumluluk. Dünya değişirken, Fethiye’de büyüyor ve gelişiyor” dedi.

 

Saha çalışmaları ve ziyaretlerin devam ettiğini kaydeden Özütok, “Ekibimizle birlikte sürekli sahadayız. Üyelerimizin sorunlarını dinliyoruz ve projelerimizi anlatıyoruz. Yeni insanlar tanıyoruz. Çevremizi gezdikçe olaylara daha farklı gözle bakmaya başlıyorsunuz. Son yıllarda üye sayılarımızda da artış oldu. FTSO ilçemizin en büyük sivil toplum kuruluşu. Fethiye’nin daha yaşanılabilir bir şehir olması en büyük arzumuz. En ciddi sorunlarımızdan birisi de trafik… Biz mevcut sorunları masaya yatıracağız ve bunların çözüm yöntemleri konusunda ilgili kurumlarla görüş alışverişlerinde bulunacağız. Amacımız sorunlara kalıcı çözümlerin bulunması” şeklinde ifadeler kullandı.

 

Kırmızı Grup Başkan Adayı Günay Özütok, “Göreve seçildiğimiz takdirde, Fethiye’deki tüm sivil toplum kuruluşları ile diyalog halinde olacağız. Sorunların çözümünün doğru iletişimden geçtiğine inanıyorum. Fethiye’nin marka değerinin daha da artması adına öncülük etmeye hazırız. Pandemi döneminde FTSO üyeleri gerekli ilgiyi göremedi. Bu durumdan dolayı aday oldum. Mevcut yönetimdeki arkadaşlar gerçekten başarılı olsaydı ve üyelerimizin yanında olsaydı, bugün bu konuları konuşuyor olmazdık. Eğer biz görevde olsaydık, üye aidatlarını almazdık. Ticaret son dönemlerde önemli sıkıntılar yaşayan bir sektör. Fethiye’de herkesin işi iyi değil. Üye aidatından dolayı bir kişinin seçme ve seçilme hakkının elinden alınmasını doğru bulmuyorum. Göreve geldiğimiz zaman bu hususu değerlendirip, gerekli düzenlemeleri yapacağız” şeklinde konuştu.

 

Açıklamalarını sürdüren Başkan Adayı Özütok, “Seçim tarihi konusunda, biz adaylar için yeterli çalışma süresi kalmadı. Bu konuyla ilgili pek bir düşüncemiz yok. Bizler seçime hazırız. Babadağ projesini Fethiye’ye kazandırmak için çok uğraştık. Bu çalışma Fethiye’ye çok büyük değer kattı ve katmaya da devam edecektir. Odamızın gelir kaynakları sınırlı. Gelirimizi arttırmak için bulunduğumuz şartlarda Babadağ’daki pist işletmeciliğini, kurduğumuz şirket ile kazandık. Elde ettiğimiz gelirin çoğunu uçuş pistlerin ve ulaşım yollarının düzenlenmesi adına harcadık” dedi.

 

 

 

AdminAdmin