YATAĞAN
Giriş Tarihi : 05-04-2023 07:43

Başbuğ Türkeş’i İftar Yemeğinde Andılar

Yatağan ilçesinde MHP'nin kurucusu Genel Başkanı Merhum Alparslan Türkeş'in hayrına iftar yemeği düzenlendi.

Başbuğ Türkeş’i İftar Yemeğinde Andılar

Türkeş'in vefatının 26'ncı yıldönümü sebebiyle gerçekleştirilen iftar yemeğine, Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz, MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat, İlçe Başkanı Oğuzhan Çay, Belediye Meclisi Üyeleri ve partililer katıldı.

MHP'nin önemli isimlerinin bir araya geldiği yemekte, Türkeş'in anısına saygı duruşunda bulunuldu. İftarda açılış konuşmasını yapan Yatağan İlçe Başkanı Oğuzhan Çay, Türkeş'in Türk milliyetçiliği ve ülkücü hareket için yaptığı fedakarlıklara vurgu yaparak izinden gitmeye devam edeceklerini ifade etti.

İftar yemeğinde konuşan MHP İl Başkanı Oğuz Akarfırat da, Türkeş'in Türkiye'nin milli ve manevi değerleri için yaptığı mücadeleye değindi. Türkeş'in yaşamı boyunca istediği ve bunun için mücadele ettiği Türk ve Türkiye vizyonuna daima sahip çıkacaklarını ifade etti.

Yatağan Belediye Başkanı Mustafa Toksöz ise, Türkeş'in Türkiye için yaptığı hizmetleri ve mücadelesini her zaman takdir ettiğini ifade eden Toksöz, Türkiye'nin milli birliği ve kardeşliği için her zaman merhum Türkeş’in çizgisinin önemine vurgu yaptı.

AdminAdmin