SİYASET
Giriş Tarihi : 05-01-2024 13:14

BARIŞ SAYLAK’TAN MUĞLA’YA YENİ YIL ZİYARETLERİ

BARIŞ SAYLAK’TAN MUĞLA’YA YENİ YIL ZİYARETLERİ

Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak, Muğla’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 
AK Parti Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak’ın Muğla’daki ziyaretlerinin ilk durağı İl Emniyet Müdürlüğü oldu. Muğla İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat’ı makamında ziyaret eden Saylak, “Kentimizin huzuru, vatandaşların can ve mal güvenliği için gece gündüz demeden her koşulda fedakarca görev yapan güvenlik güçlerimize minnettarız.” dedi. 
Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak daha sonra İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Burak Mülayim, İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay ve Muğla Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ömer Bolat’ı ziyaret ederek, başarılı ve mutlu bir yıl dileklerini iletti. Saylak’ın sonraki durağı Muğla Adliyesi oldu. Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ile makamında görüşen Saylak ardından Muğla İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ali Gemalmaz ile bir araya geldi. Saylak, Gemalmaz nezdinde Muğla il ve ilçelerinde görev yapan tüm kolluk kuvvetlerinin yeni yılını kutlayarak, görevlerinde başarılar diledi.
Muğla temasları kapsamında MSKÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Turhan Togan’ı da ziyaret etme fırsatı bulan Milas Belediye Başkan Aday Adayı Barış Saylak’ın son durağı, 2019-2023 yılları arasında birlikte mesai yaptığı Muğla İl Tarım ve Orman Müdürlüğü oldu. Kasım 2023 itibariyle görevi kendisinden devralan İl Tarım ve Orman Müdürü Muhammed Sevinç’i ziyaret eden Saylak, “Dört yıl boyunca bu ekiple birlikte Muğla’mızın her köşesini, her mahallesini karış karış gezerek, üreticilerimize hizmet ettik. İlimizin tarımsal kalkınmasına yönelik çok başarılı projeleri hep birlikte hayata geçirdik. Bu zenginliğin, katlanarak artacağına inancım tamdır. Her zaman söylediğim gibi, Türkiye Yüzyılı, üreten ve ürettiğiyle kalkınan Muğla’nın yüzyılı olacak” diye konuştu.  
Saylak, bundan sonra da Muğla’nın üreten gücü için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini sözlerine ekledi. 

AdminAdmin