MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
GÜNCEL

BALA ALGI OPERASYONU ÇÖKTÜ

BALA ALGI OPERASYONU ÇÖKTÜ
Paylaş:


Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran katıldığı bir televizyon programı öncesi DEM Partililerden oy istedik sözleri sosyal medyaya sızdırılmış ve sol medya tarafından Bala’da DEM Parti ile işbirliği yapıldığı algısı oluşturulmaya çalışılmıştı.
Konuyla ilgili açıklama yapan Bala Belediye Başkanı Ahmet Buran, “Bala’da yaşayan Dem partili vatandaşlardan oy istedik açıklamama karşı konu çarpıtılmış ve ittifak yapılıyor algısı oluşturulmaya çalışılmıştır” dedi. 
Önce DEM Parti Bala İlçe Başkanlığı tarafından yalanlanan ittifak algısı, DEM Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Öztürk Türkdoğan tarafından da yalanlandı. Türkdoğan, katıldığı bir televizyon programında Bala’da bir görüşmemiz olmamıştır, Bala’da bir ittifak yok” ifadelerini kullandı.
Dün akşam da NOW TV’de yayınlanan Orta Sayfa Programında, Nevşin Mengü konuyla ilgili DEM Parti’den açıklama olmadığını iddia edince Gazeteci Yazar Sinan Burhan müdahale etti.
Burhan, Program yorumcularından Deniz Zeyrek’e mesaj göndererek “ Sayın Nevşin Mengü, az önce  DEM Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bala da bir ittifak yok dedi, siz ise DEM Parti açıklama yapmadı dediniz, lütfen düzeltin, gazetecilik erdeminize güvenmek isterim” dedi. Zeyrek ben şimdi düzelttim derken videoyu sosyal medya hesabından ilk yayınlayanlardan biri olan Nevşin Mengü, renkten renge girdi ve sessiz kaldı. Böylece  Bala’da ittifak algısı çöktü. Yalan, ellerinde patladı.

Haberin Videosu

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.