SİYASET
Giriş Tarihi : 23-01-2024 17:46

Ayaydın; ‘’Günde 2 Metre Yolu Yapamayan Tembelliğe İtiraz Ediyorum!’’

Ayaydın; ‘’Günde 2 Metre Yolu Yapamayan Tembelliğe İtiraz Ediyorum!’’

AK Parti'nin Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Yatağan ilçesi ziyaretinde, Başkan Toksöz’ün gösterdiği bir sokağı görünce, ‘’Chp Tembeldir Bu Da Kanıtı’’ dedi.
Aydın Ayaydın’a Yatağan ziyaretinde, AK Parti Muğla milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz ile AK Parti İl Başkanı Gültekin Akça eşlik etti.
Sokakta vatandaşlar ve esnaflarla sohbet eden Ayaydın, her ilçede olduğu gibi Yatağan’da da Muğla Büyükşehir kaynaklı sorunlar yaşandığını ifade ederek, şöyle konuştu: "Büyükşehir belediyesi halka adeta eziyet çektiriyor. Burada da altyapı kanalizasyon sorunu var. Bu sorunu çözmek, büyükşehir belediyesinin asli görevleri arasındadır. Büyükşehir belediye başkanlığı nedense adeta Yatağan’ı cezalandırıyor. Yatağan’ın en işlek caddesinde Büyükşehir sorumluluğunda başlanan ancak tam tamına 5 aydır bitirilemeyen bir sokağı gösterdi Mustafa Toksöz Başkanım. Utandım açıkçası.
Borular bir köşede, iş makineleri bir köşede yatıyor. 300 metrelik bir yoldan söz ediyorum. Kaba bir hesapla günde 2 metre bile çalışılsa çoktan biterdi. Saatte 25 santimetre ilerleselerdi biterdi. 
Ancak belli ki bu temposuzluklarıyla, 31 Mart’a kadar da bitmeyecek. İnşallah tamamlamak, Yatağanlının çilesine son vermek bize nasip olacak.’’ dedi.

AdminAdmin