SİYASET
Giriş Tarihi : 22-01-2024 14:16

Ayaydın “AK Parti, MHP Biz Biriz”

Ayaydın “AK Parti, MHP  Biz Biriz”

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, seçim ziyaretlerine devam ediyor. Bugün MHP Fethiye İlçe Teşkilatı'na giden Ayaydın, seçimi AK Parti ve MHP güç birliğiyle kazanacaklarını söyledi.
31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kalırken belirlenen adayların da destek ziyaretleri hız kazandı. AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, seçim kapsamında saha çalışmalarını yoğunlaştırırken bugün MHP Fethiye  İlçe Teşikilatı'na gitti. MHP ziyareti sırasında konuşma yapan Ayaydın, iki partinin güç birliğiyle seçimden zaferle çıkacaklarını belirtti. Fethiye’de  Muğla Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda olan bir çok hizmetin yapılmadığını ve bu sorunların ilçeye yakışmadığına dikkat çeken Ayaydın, belediye başkanı olması halinde bu "kötü görüntü"ye son vereceği vaadinde bulundu.
AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, beraberinde AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, AK Parti MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Arif Bozyel ve il, ilçe yöneticileri birlikte MHP Fethiye İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Ayaydın’ı MHP İl yönetim kurulu üyeleri, MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura, Muğla KAÇEP Başkanı Esen Başpınar, Fethiye KAÇEP Başkanı Gülnur Arık, Ülkü Ocakları Muğla İl Başkanı Mustafa Ata Arıcan çok sayıda ülkücü ağırladı.
Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette yapılan konuşmalarda açılış konuşmasını gerçekleştiren MHP Fethiye İlçe Başkanı Osman Cura “Fethiye’de AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları el le, omuz omuza vererek, başkan adayı Aydın Ayaydın’ın yanı başında destecileri olacaklarını ve 31 Mart seçimlerinde zafere ulaşacaklarını belirtti. 
Milliyetçi Hareket Partisi ilçe yöneticilerinin sıcak karşılayışından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirten AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın ise, “ Çok değerli ilçe başkanım, değerli il başkanım, çok değerli MKYK üyem, partililerimiz değerli basın mensupları hepinizi selamlıyorum. Az önce AK Parti’de size Muğla’nın sorunlarını ve çözüm yolları konusu hakkında projelerimle birlikte geniş bir şekilde açıkladım. Fethiye yıllardır ihmal edilmiş şekilde. Büyükşehrin adeta gazabına uğramış, hiçbir hizmet gelmemiş. Fethiye halkı kaderi ile baş başa bırakılmış. Ben seçildiğim taktirde bu zamana kadar Fethiye’ye gelmeyen hizmeti Fethiye’ye getireceğim. Fethiye’yi hizmetle buluşturacağım. Fethiye halkını çok seviyorum. Fethiye halkına hizmet etmeyi de bir görev biliyorum. Fethiye‘yi denizle buluşturacağım. Bu kirli denizi balçıklı denizi temizleteceğim. Altyapı hizmetlerini yapacağız. Şehir içerisinde halkın rahat nefes alabileceği bir yer yok. Ne yapıp edip şehri rahatlatacağız. Çocuklara oyun, gençlere spor alanları yapacağız. Fethiyelileri nefes aldıracağımız bir şehir haline getireceğiz. Gittiğim her ilçede gördüğüm manzaranın aynısını Fethiye’de de gördüm. AK Parti teşkilatı ile MHP teşkilatı öyle birbirlerine kenetlenmişler ki hizmete susamış bu parti tek parti haline gelmiş ve bir an önce hem Fethiye’de hem de Büyükşehir’de Cumhur ittifakının belediye başkan adaylarını bekliyorlar. Ben inanıyorum ki 31 Mart’ta halkımız bize yetki ve görev verdiği andan itibaren hem Fethiye’de hem de Muğla’da bütün imkanları Fethiye halkının hizmetine sunacağız. Burada 21 yılda yapılmayanları 5 yıl içerisinde yapacağız. Ben MHP ilçe başkanı nezdinde bütün MHP teşkilatına teşekkür ediyorum. Onların bu çalışma azmi, bu canlılığını gördükten sonra Fethiye’yi de alacağımıza Büyükşehir’i de alacağımıza yürekten inanıyorum” dedi.

AdminAdmin