SPOR
Giriş Tarihi : 10-06-2023 23:33

ALT MİNİK ERKEKLER VE ÜST MİNİK ERKEKLER,KIZLAR MUĞLA BOKS ŞAMPİYONASI

ALT MİNİK ERKEKLER VE ÜST MİNİK ERKEKLER,KIZLAR MUĞLA BOKS ŞAMPİYONASI


10 Haziran 2023 Cumartesi günü Muğla Menteşe Atatürk Stadyumu boks salonunda gerçekleşti. 
Muğla alt minikler erkekler, üst minikler erkekler,kızlar katagorisinde gerçekleşen boks Şampiyonasına 42 sporcu katıldı. Müsabaka öncesi sporcuların tartıları , kura ve eşleşmeler yapılarak Antrenörler ve Hakemler toplantısı yapıldı. Şampiyonada Çok renkli görüntülere sahne oldu çok keyifli ve güzel geçen müsabakalarda Türkiye Şampiyonası’nda Muğla ilimizi temsil   Etmek için Sporcular kıyasıya yarıştılar.
Müsabakaları bölge hakemimiz Başar Kaygusuz, Ecenaz Çalık yönettiler. Müsabakalara Bodrum antrenörlerimizden Ömer Dinçel ,Muğla  antrenörlerimizden Caner Sayak ,Fethiye antrenörlerimizden Songül Arslan Ayten ,Sami Sunay ve Sezer Olpak  Marmaris antrenörlarimizden Volkan Koç , Milas antrenörlerimizden Gökhan Konuk katıldılar. 
Muğla Boks il temsilcimiz Evren Arslan katılan Sporculara, antrenörlere, hakemlerimize izlemeye gelen misafirlerimize teşekkür etti ve her geçen gün spor yaparak büyüyoruz dediyerek devam etti.
“Alt minikler erkekler, üst minikler erkekler,kızlar katagorisinde dereceye giren sporcularımız Muğlamızı Türkiye şampiyonasında temsil edecekler Aynı Zaman da Muğla boksumuzun alt yapısı çok önemli kendilerini tebrik ederim ve Türkiye şampiyonasında başarılar dilerim” dedi.
Müsabakaların sonunda başarılı olan sporcular madalyalarını aldılar.

AdminAdmin