SEYDİKEMER
Giriş Tarihi : 14-03-2024 17:42

AKDENİZLİ, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ GÜNÜNÜ KUTLADI

AKDENİZLİ, SAĞLIK ÇALIŞANLARININ GÜNÜNÜ KUTLADI

 

BAŞKAN AKDENİZLİ, SAĞLIK ÇALIŞANLARINI UNUTMADI

Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Seydikemer’deki sağlık çalışanlarına karanfil dağıtıp günlerini kutladı.

31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaretini sürdüren Seydikemer Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, ilçede görev yapan sağlık çalışanlarını da unutmadı. Seydikemer Devlet Hastanesi, Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu, 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Seydikemer Toplum Sağlığı Merkezinde ziyaret eden Akdenizli, hem sağlık çalışanlarının gününü kutladı hem de karanfil dağıttı.

İlçedeki sağlık çalışanlarını ziyaret eden Başkan Akdenizli’ye, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Yalçınsoy, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker eşlik etti.

İlk olarak Seydikemer Devlet Hastanesini ziyaret eden Başkan Akdenizli’yi Seydikemer Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Kadir Dalgıç, Seydikemer Devlet Hastanesi Müdürü Oğuzhan Akdenizli karşıladı. Akdenizli, hastanede çalışan sağlık personeli ile sohbet edip, karanfil verdi ve bayramlarını kutladı. Daha sonra Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonunu, 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Seydikemer Toplum Sağlığı Merkezinde görevli sağlık çalışanlarını ziyaret eden Akdenizli, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.

AKDENİZLİ: “SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ŞÜKRAN BORÇLUYUZ”

Akdenizli, sağlık çalışanlarının haklarının ödenemeyeceğine dikkat çekerek, “Hayatımızın her anında yanımızda olan sağlık çalışanlarına şükran borçluyuz. Doktorlarımız, hemşirelerimiz, ebelerimiz ve diğer tüm sağlık çalışanları, acil durumlarda ‘Hızır’ gibi yetişiyor ve hayat kurtarıyor. İnsanların daha sağlıklı yaşam sürmelerini sağlıyorlar. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk hekimlerine emanet edin” sözü aslında her şeyi açıklıyor. Halkımızın sağlığı için gece gündüz fedakarca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum.” diye konuştu.

AdminAdmin