YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 20-03-2024 16:36

Akdenizli Mahalle Mahalle Vatandaşlarla Kucaklıyor

Akdenizli Mahalle Mahalle Vatandaşlarla Kucaklıyor


Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşla buluşmayı, sohbet etmeyi, onların talep ve beklentilerini  dinlemeyi sürdürüyor. 
Seydikemer Belediye Başkanı ve aynı zamanda Cumhur İttifakı Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli, 31 Mart Yerel Seçimlerine çok az bir zaman kala mahalle ve ev ziyaretlerine devam ediyor. Seçim startının verildiği ilk günden itibaren yoğun tempoyla çalışmalarına devam eden Seydikemer Belediye Başkan Adayı B. Önder Akdenizli’ye, sahada vatandaşlar büyük destek veriyor. 
Gittiği her mahallede coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Akdenizli, büyük küçük herkesi dinliyor ve kucaklaşıyor. “Sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız” sloganıyla mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren Akdenizli son olarak Kayacık, Çamurköy ve Korubükü Mahallelerini ziyaret edip vatandaşlarla bir araya geldi. Akdenizli’ye ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti İlçe Başkanı Ali Büklü ve İlçe Yönetimi, AK Parti İlçe Kadın Kolları Yönetimi, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ramazan Sıtkı Ülker ve İlçe Yönetimi, Cumhur İttifakı Teşkilatı ve AK Parti Fethiye Önceki Dönem İlçe Başkanı Adem Tekeli eşlik etti.
AKDENİZLİ; “SEYDİKEMER’İ ÇOK DAHA GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”
Mahalle buluşmalarında vatandaşların Ramazan Ayını ve yaklaşan Kadir Gecesini kutlayan Akdenizli, mahalle muhtarlarının ve vatandaşların taleplerini dinliyor. Vatandaşların sıkıntılarını da dinleyen ve notlar alan Akdenizli, Muğla Büyükşehir’den kaynaklı sıkıntıların, 31 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Aydın Ayaydın’ın seçilmesi halinde sona ereceğini söyledi. Aydın Ayaydın’ın Muğla ve ilçeleri için büyük bir şans olduğunu dile getiren Akdenizli; “31 Mart’ta sizlere güveniyoruz. Ekip arkadaşlarımla ilçemizdeki 65 mahallemizi sokak sokak, cadde cadde geziyoruz. Seydikemer’imiz 10 yılda büyük bir değişim yaşadı. Bunun da en büyük mimarı önceki dönem belediye başkanımız, AK Parti Muğla Milletvekilimiz Yakup Otgöz’dür. 31 Mart’ta Seydikemer’den güçlü bir oy alırsak, Ankara’dan ilçemize daha kolay hizmetler alacağız. Ankara’dan her döndüğümüzde heybemiz dolu olacak. Seydikemer’de 31 Mart Zaferini yaşamaya çok az kaldı. Sizlerden isteğim 1 oy bana, 1 oy meclis üyelerime, 1 oyda Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Prof. Dr. Aydın Ayaydın’a. Eğer biz Muğla’yı de AK Belediyecilik ile buluşturursak, emin olun ki Seydikemer’i çok daha güzel günler bekliyor” dedi.
Mahalle buluşmalarında projelerinden de bahseden Akdenizli, Saklıkent Cam Teras ve Teleferik Projesiyle turizmin 12 aya yayılacağını söyledi. Seydikemer’in en büyük ihtiyacı Güneş Enerjili Kapalı Pazar Yeri inşaatının başladığını anlatan Akdenizli, çok yakında çalışmaların tamamlanıp Seydikemerlilerin hizmetine açılacağını kaydetti.
Konuşmalarının ardından mahalle buluşmaları, toplu fotoğraf çekilmesiyle sona erdi.

AdminAdmin