FETHİYE
Giriş Tarihi : 17-05-2023 20:59

Ak Partili vekillerden teşekkür ve 28 Mayıs vurgusu

Ak Partili vekillerden teşekkür ve 28 Mayıs vurgusu

AK Parti Muğla Milletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, partilerinin Fethiye İlçe başkanlığında parti yoneticeri ve teşkilat mensupları ile bir araya gelerek, geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde gerçekleştirdikleri saha çalışmaları için teşekkür ettiler. 
AK Parti Muğla Miletvekilleri Kadem Mete ve Yakup Otgöz, AK Parti Fethiye İlçe başkanlığında partilier ile bir araya geldi. Teşekkür toplantısına AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turan Kovancı, milletvekili adayları Turgay Özturk, Eylem Tan, milletvekili aday adayları ve kalabalık Parti heyeti katıldı. 
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Başkanı Turan Kovancı,   meclis çoğunluğunun elde edilmesine rağmen Cumhurbaşkanı seçiminin ilk turda bitmediğini belirtti.
28 Mayıs Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için gece gündüz çalışacaklarını da kaydeden Kovancı, " Allahın izni ile bu seçimde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar açık ara farkla seçecegiz" dedi.
"Bölgemizin Kalkınması İçin Çalısacağız"
14 Mayıs tarihinde gerçekleşen seçimlerde AK Parti saflarından Muğla Milletvekili seçilen Yakup Ötgöz da konuşmasının başlangıcında seçim sürecinde gecesine gündüzüne katan çalışma arkadaşlarına ve partilere teşekkürler etti.
28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde hedeflerinin yüzde 55in üstü olduğunu belirten Otgöz," Gönül isterdi ki reisimizi ilk turda tekrar başkan seçtirebileydik. Fakat olmadı. Ama her türlü dış ve iç güçlere rağmen Türkiye Büyük Miilet Meclisinde çoğunluğu elde ettik. İnşallah 28 Mayısta da reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı açık ara farkla tekrar Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Bu zamana kadar tekrar hep birlikte gece gündüz koşarak mutlu zafer için halkımızdan destek isteyeceğiz. Nasıl olsa Milletvekili olduk diyip geri durmayacağız. Bölgemizin tüm sorunları için var gücümüzle Gazi Meclisimizde çalısacagız" ifadelerinde bulundu.
"Oy Oranımızı Yükselteceğiz"
14 Mayıs seçimlerinde Muğla genelinde AK Parti oylarının gecen yıla oranla biraz düşmüş bir durumda olduğunu belirten Milletvekili Kadem Mete ise, önümüzdeki süreçte bu oy oranını tekrar yükseltececeklerini ifade etti.
Konuşmasında Parti mensuplarına tesekkur eden Milletvekili Mete, " Türkiye geneline baktığımız zaman partimizde bir oy oranı düşüşü var. Muğla da da böyle görünüyor. Fakat Muğla ilimiz oy kaybı yaşadığımız illerin arasında en düşük oy kaybı yaşanan 13'üncü İl durumunda. Yani endişeye mahal verilecek bir durum yok. Bu oranı yükseltmek için daha çok çalışacağız. Bir diğer konu da 28 Mayıs tarihinde Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri gerçekleşecek. Bu seçim için teşkilatlar ve partiler olarak daha fazla çalışmalıyız. En az yüzde 55 oranla reisimiz Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar seçerek beş yıllık yetkiyi verelim" şeklinde konuştu.

AdminAdmin