FETHİYE
Giriş Tarihi : 05-06-2023 11:58

AK Parti’den Teşekkür Pikniği

AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı, 14 Mayıs ve28 Mayıs tarihlerinde gerçekleşen seçimler esnasında  Karaçulha Mahallesindeki okullarda sandık başında görev yapan görevliler er ve müşahitlerle piknikte bir araya geldi.  Karaçulha Mahallesinde Kayıkseki Piknik alanında  düzenlenen birlik ve berberlik yemeğine yoğun katılım gerçekleşti.

AK Parti’den Teşekkür Pikniği

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı, 14 Mayıs Milletvekili ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve ardından 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimlerinde seçim çalışmalarında görev almış olan üyeleriyle Karaçulha mahallesinde birlik yemeğinde bir araya geldi. Aralarında sandık gönüllüleri, AK Parti Fethiye kadın kolları, AK Parti Fethiye gençlik kolları ve parti üyeleri bulunan topluluk Karaçulhalı vatandaşlarla seçim sürecinin stresini birlik ve beraberlik yemeğinde attı.  
Etkinlikte konuşma yapan AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turhan Kovancı; “AK Parti sevdalısı, kıymetli dava arkadaşlarım, yol arkadaşlarım, AK Parti sevdasıyla yanıp tutuşan çok değerli kardeşlerim ben bu güzel gününüzü bu etkinliğe ayırıp buraya geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun ayaklarınıza sağlık.  Değerli dava arkadaşlarım bugün bir kez daha şükrediyoruz, elhamdülillah 28 Mayıs’ta büyük bir zafere imza attık. Bu zaferin kazanılmasında emeği geçen sandık başkanlarımıza, mahalle sorulularımıza, her sandıktaki müşahitlerimize, mahalle yönetimimize, ilçe yönetimimize ve değerli seçmenlerimize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

AdminAdmin