MUĞLA
Giriş Tarihi : 14-05-2023 13:48

AK Parti Milletvekili Adayı Kadem Mete, Oyunu Kullandı

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Kadem Mete, ailesiyle birlikte Marmaris İçmeler Mahallesi, Hacı Ali Akın Anadolu Lisesi 1129 nolu sandıkta oyunu kullandı.

AK Parti Milletvekili Adayı Kadem Mete, Oyunu Kullandı

Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından açıklama yapan AK Parti Milletvekili adayı Kadem Mete, "Evet bugün hakikaten ülkemiz için çok önemli bir gün 14 Mayıs. Tabii bizler AK Parti camiası olarak il başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, belediye meclis üyelerimiz, il genel meclis üyelerimiz tam saha tam kadro sahadaydık" diyerek şunları söyledi:

"Gereken çalışmaları yaptık. Bu süreçte şunu gördük. Yani bu seçim kampanyası süreci gayet kavgasız, gürültüsüz, centilmence geçti. Ben bu anlamda bütün siyasi partilerin adaylarına buradan teşekkür ediyorum huzurlu bir süreç yaşıyoruz. Böylesi güzel bir günde de inşallah burada insanımızın milli iradenin göstermiş olduğu bu tecelli inanıyorum ki gerek Muğla’mızla alakalı, Muğlalılarımızla alakalı, ülkemizle alakalı, milletimizle alakalı inşallah hayırlar getirsin ülkemize, milletimize tekrar hayırlı olsun diyorum. Teşekkür ediyorum" dedi.

AdminAdmin