MUĞLA
Giriş Tarihi : 11-08-2023 12:43   Güncelleme : 11-08-2023 19:47

AK Parti İl Yönetimine Milas'tan 3 isim...

AK Parti Muğla İl Yönetimi Belirlendi

AK Parti İl Yönetimine Milas'tan 3 isim...

Genel seçimler öncesinde milletvekili adayı adayı olmak için AK Parti İl Başkanlığı görevinden istifa eden Kadem Mete’nin yerine vekaleten görevlendirilen İl Başkan Yardımcısı Av. Gültekin Akça’nın ataması gerçekleştirildi. Atamanın ardından yeni il yönetim kurulu da oluşturuldu. Yönetimde Milas’tan Ali Mete Karagöz, Fahri Acar ve Levent Akyer’de yer aldı.
Yeni yönetimde yer alan, 2023 seçimlerinde aday olarak Milas’ı temsil eden Ali Mete Karagöz’ün yer alması ve önceki dönem ilçe başkanı görevini üstelenen Fahri Acar ve Levent Akyer’in olması Milas adına sevindirici bir gelişme olarak nitelendirildi. 
Yeni yönetim listesini kamuoyuyla paylaşan AK Parti Muğla İl Başkanı Av. Gültekin Akça, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
“Önceki dönem İl Başkanımız Muğla Milletvekilimiz Sayın Kadem Mete’nin seçim öncesi milletvekilliği adaylığı için istifasından sonra Genel Merkezimiz tarafından seçim döneminde vekâleten İl Başkanlığı görevi verilmişti.
Seçim sonrası ise Cumhurbaşkanımız Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’in tensipleri ile AK Parti Muğla İl Başkanı olarak atanmıştım. Atama kararından sonra yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Dün  itibari ile yeni yönetim kurulumuz teşkilat başkanlığımızca onaylanmıştır.
Bu süreçte destek ve katkı sunan Muğla milletvekillerimiz Sayın Kadem Mete ve Sayın Yakup Otgöz’e İl Koordinatörlerimiz Sayın Nurcan Dalbudak ve Sayın Salih Çetinkaya’ya, Bölge koordinatörümüz Manisa Milletvekilimiz Sayın Murat Baybatur’a ve Teşkilat Başkanımız Sayın Erkan Kandemir’e teşekkür ediyorum.
Önceki dönem görev yapmış yönetim kurulu üyelerimize emek ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Yeni görev alan yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.”

AdminAdmin