MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi.
MUĞLA

AK Parti heyetinden Köseoğlu'na ziyaret

AK Parti heyetinden Köseoğlu'na ziyaret
Paylaş:

AK Parti heyetinden Köseoğlu'na ziyaret

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete ve yürütme kurulu üyeleri, Memur-Sen Muğla İl Temsilcisi ve Toç Bir-Sen Muğla Şube Başkanı Adem Köseoğlu'nu ziyaret etti.
İl Başkanı Mete, beraberinde yürütme kurulu üyeleri AK Parti Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek ve İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Pınar Marçalı Doğru ile Köseoğlu ve üyelerine hayırlı olsun dileklerini iletti.
Köseoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mete ve beraberindekiler ziyaretleri için teşekkür etti

Bu haber MUĞLATÜRK - Bölgenin En Büyük Haber Sitesi. tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

MUĞLA Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et BAŞKAN OTGÖZ, CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Akışın sonuna geldiniz.