FETHİYE
Giriş Tarihi : 10-10-2023 10:32   Güncelleme : 10-10-2023 10:47

AHMET SELİM YÜCEL “FETHİYE HEPİMİZİN”

AHMET SELİM YÜCEL “FETHİYE HEPİMİZİN”

 

Eski Belediye Meclis üyesi insanı Ahmet Selim Yücel Belediye Başkanı aday adaylığını sosyal medya üzerinden açıkladı. Resmi başvuru süreci başladığında aday adaylığıyla ilgili basın toplantısı da düzenleyeceğini dile getirdi. İş insanı Ahmet Selim Yücel, yaptığı açıklamada Cumhuriyet Halk partililer ile Fethiyelilere şöyle seslendi;
“Sevgili dostlar, değerli büyüklerim, saygıdeğer Fethiye halkı… 
Bildiğiniz üzere uzun süredir gururla Cumhuriyet Halk Partisi ailesi içerisinde siyaset yapıyorum. 
1997 yıllında İleşim Bilimleri Fakültesinden mezun olduktan sonra, Fethiye de yenilikçi bir ticari hayat, turizm/otel işletmeciliği, marka ve değer oluşturmaya çalıştım. 
2014 ve 2019 yılları arasında Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye belediye meclis üyesi olarak sizlere, Fethiyemize hizmet etme fırsatım oldu. 2014 yılından bu yana projeler sunarak hem Büyükşehir belediyemiz hem de Fethiye belediyemiz bünyesinde bir çok çalışmanın temellerini attım, içerisinde bulundum. 
Ocak 2020 yılında yine partimiz ilçe başkanlığı seçiminde Başkan adayı olarak görev yarışına katıldım. Bu seçimde seçilmemiş olmama rağmen partimiz içerisinde verilen küçük ya da büyük tüm görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalıştık, asla küsmedik, kimseye darılmadık… 
2019 yılından beri parti üyesi olarak makam mevki gözetmeden 7/24 halkımızın ve bölgemizin sorunlarına çözüm odaklı yaklaşımlar ve girişimler gösterdim. 
Fethiyemizin muhtarları ile yine koordinasyon ve samimiyet içerisinde bölgemizle ilgili çalışmalar yaptık. Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde, bu hizmet yarışında “Fethiye hepimizin…” sloganıyla “Evrensel değerlere sahip ve saygılı” bir Cumhuriyet Halk Partisi Fethiye belediye başkan aday adayı olarak sizlerin karşısına çıkıyorum. 
Resmi başvuru süreci başladığı takdirde basın toplantısı düzenleyerek açıklamamızı yineleyeceğimizi siz dostlarımızla paylaşmak isterim… 
Çıktığım bu yolda siz değerli partili dostlarımın ve halkımızın desteğinden aldığımız güç ile hep beraber, omuz omuza yürüyeceğiz. 
 

AdminAdmin