YEREL SEÇİM
Giriş Tarihi : 24-03-2024 11:43

Afişlerin yırtılmasına bir tepki de Başkan Adayı Toptaş’tan

Afişlerin yırtılmasına bir tepki de Başkan Adayı Toptaş’tan


Yeniden Refah Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Ersin Toptaş afişlerinin yırtılmasına tepki göstererek; “Bu çirkin davranışı şiddetle kınıyoruz” dedi.
Yeniden Refah Partisi Milas Belediye Başkan Adayı Ersin Toptaş; “Genç kardeşlerimizin günlerce emek vererek, diğer partiler ve adaylarının yaptığı gibi benim ve meclis üyesi arkadaşlarımın afişleri, ilçe genelinde uygun yerlere asıldı. Ancak hiçbir adayın afişini sökerek veya üzerine kendi afişimizi yapıştırmadık. Siyasi nezakete uygun davranarak, uygun noktalara afişlerimiz asıldı veya yapıştırıldı.
Ne yazık ki kim olduğunu bilmediğimiz kişiler tarafından afişlerimizin yırtılarak yerlere atıldığını gördük. Böyle bir olay tek bir noktada olsa inanın kendini bilmezin biri yapmış der geçeriz, üzerinde bile durmayız ancak ilçe genelinde birçok noktada aynı durumla karşılaştık. O zaman bu işin bilinçli bir şekilde yapıldığını düşünmekte haksız sayılmayız.
Sonuçta bir seçim yarışının içindeyiz. Demokratik bir yarış olması ortak isteğimiz. Bu tür çirkinliklerle bu yarışa gölge düşürülmesi, en hafifinden emeğe ve insana saygısızlıktır. Oysa birileri her konuşmasında insana, emeğe saygıdan söz ediyor. Yapılana baktığınızda ortada saygı falan yok.
Bu afişlerin yırtılıp atılması veya sökülmesi talimatını hiçbir siyasi partinin yöneticileri veya adaylarının verdiğine ihtimal vermiyorum. Bu, birilerine şirin görünmek için yapılmış, yalakalıktan öteye gitmeyen bir harekettir. Sadece bunu yapanlara söylemek istediğim şey, böyle bir hareket size yapılsa nasıl bir tepki gösterirdiniz? Ne hissederdiniz? Hem ayıp, hem de insan kul hakkı yemektir. Belki bu dünyada cezasız kalır ancak öbür dünyada bunun hesabı mutlaka sorulur. Kısaca bu davranışı sergileyenleri önce Allah’a, sonra da Milaslı hemşehrilerimin vicdanlarına havale ediyorum” diyerek tepkisini dile getirdi.

AdminAdmin